08 / 05 / 2024

Meltem Özkılıç

Meltem Özkılıç

Aktus İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Meltem Özkılıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligon Caddesi'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Zk Elve İnşaat Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zk Elve İnşaat Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Kılıç tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Düzköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Düzköy projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Düzköy 2022 sosyal konut projesi...

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi’nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato talebi onaylandı! 

10 yıl boyunca inşaat ve gayrimenkul sektöründe projeler hayata geçiren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 9 Aralık'ta!

10 yıl boyunca inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Trabzon Düzköy'de arazi kavgası: 1 ölü!

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Avcılar'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 510 bin 703 TL olarak belirlendi. 

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Özkılıç ve Zülfü Özkılıç tarafından kuruldu.

TCMB'den zorunlu karşılık düzenlemesi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılıklardan (ZK) alınan komisyonları azaltırken, Türk lirası zorunlu karşılıklara ödenen faizleri artırdı.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Hasankeyf’teki son eser Er-Rızk Camisi taşınıyor!

Hasankeyf’te kültürel mirasın korunması için şu ana kadar 6 eser baraj gölü alanından kaldırıldı. Bölgede son olarak Er-Rızk Camisi taşınıyor.

Antalya Meltem'e 'Millet Bahçesi' yapılacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş, Antalya Meltem Mahallesi'ne millet bahçesi yapılacağını açıkladı. Ertaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını söyledi.

Meltem Özkılıç Haberi

Meltem Özkılıç

Aktus İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Meltem Özkılıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu. 

Aktus İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...