20 / 05 / 2024

Memduh Türkoğlu konut sektörü

Memduh Türkoğlu konut sektörü

Benevre Beytepe Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, ekonomik dalgalanmaların konut sektörü üzerindeki yansımalarını değerlendirdi.

Ünlü ekonomist 'Ev sahibini düşman gören anlayış değişmeden, Türkiye'den konut almayın' dedi!

Merkez Bankası tarafından açıklanan Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Şubatta Konut fiyat artışı 2019 Aralık'tan bu yana ilk kez enflasyonun altında kaldı. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, konut yatırımında Türkiye'yi tavsiye etmediğine dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Türkiye'de konut ihtiyacı büyüyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Haşmet Babaoğlu bugün kaleme aldığı "Konut, insan, zaman.." yazısında Türkiye'deki konut sorununu kaleme aldı. 

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Memduh Türkoğlu konut sektörü Haberi

Memduh Türkoğlu konut sektörü

Benevre Beytepe Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, ekonomik dalgalanmaların konut sektörü üzerindeki yansımalarını değerlendirdi.


Konut sektöründe birçok proje yeni kampanya koşulları ile tüketicilerde güven duygusunun onarılmasına ve Türkiye ekonomisinin mevcut şartlarını korumasına yardımcı oluyor. 10 yıllık banka kredi güvencesi ile kullanıcılara ayrıcalık sağlayan Benevre Beytepe Projesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu konut satın alımının artık sadece ev sahibi olmak amaçlı olmadığının ve insanların yatırım için de konut satın aldıklarının altını çizerek ekliyor ; “Konut artık altının alternatifidir. Hem dokunabilir hem de güvenilir bir yatırım aracı olduğundan özellikle kriz dönemlerinde insanlar güven duygusunu yaratan bir yatırım aracı olarak daha çok tercih edilmektedir.”


“ Konut yatırımları yüksek kazançlı ve tamamen sigortalanabilir olmasından nakit para üretebilmektedir”


Konutların ipotek yöntemi ile güvence olarak gösterilebilmesi yatırım...