21 / 05 / 2024

MENA Antalya Zirvesi yarın başlıyor

MENA Antalya Zirvesi yarın başlıyor

1. Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi' başlıyor. Zirvede MENA ülkeleri buluşacak ve 320 acenta bu dev organizasyonda yer alacak.

Gümüşte büyük değer kaybı: 11 lira seviyelerine kadar düştü!

Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükselen gümüş dün güne 12,55 liradan başlarken bugün sert düştü. Gümüşün gramı Rusya Ukrayna gelişmelerinde olumlu haberlerin gelmesi ile aşağı yönlü seyrine devam ediyor. İşte 16 Mart 2022 son dakika gümüşün gram fiyatı...

FED öncesi gram altın, çeyrek altın kaç lira? İşte son dakika altın fiyatları!

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni güne 1917 dolardan başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın devam eden müzakerelerin etkisi ile güç kaybetmeye devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte merak edilenler...

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş değer kaybediyor...

Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükselen gümüş dün güne 12,55 liradan başlarken bugün sert düştü. Gümüşün gramı Rusya Ukrayna gelişmelerinde olumlu haberlerin gelmesi ile aşağı yönlü seyrine devam ediyor. İşte 16 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

Ons altın 1.800 dolara yaklaştı! Gram altın 900 liranın altına düşer mi?

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın devam eden müzakerelerin etkisi ile güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

SON DAKİKA! Gümüşün gramı ne kadar 2022?

Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükselen gümüş dün güne 12,55 liradan başlarken bugün sert düştü. Gümüşün gramı Rusya Ukrayna gelişmelerinde olumlu haberlerin gelmesi ile aşağı yönlü seyrine devam ediyor. İşte son dakika gümüşün gramı...

Gümüşün gramı sert düştü! Gümüş 11 seviyelerine yaklaştı!

Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükselen gümüş haftanın son işlem gününde 12,65 liradan işlem görürken yeni haftanın ilk gününe ise 12,55 liradan başlayan gümüşün gramı bugün sert düştü.

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları düşüyor...

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde 1974 dolardan işlem gören altının onsu şu dakikalarda kaç dolar?

Gümüş kendine yön arıyor! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükselen gümüş haftanın son işlem gününde 12,65 liradan işlem görürken yeni haftanın ilk gününe düşüşle başladı. İşte 14 Mart 2022 gümüşün gramı...

Altının onsu sert düştü!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Euro geçen hafta rekor kırdı? Bu hafta ne olacak?

Antalya zirvesi sonrasında atak yaparak 16,40 lira civarına yükselen euro/TL haftanın son işlem gününde 16,25 liradan işlem gördü. Perşembe günü rekor kıran euro kurunda beklentiler yükselmeye başladı. Peki bu hafta euro kuru ne olacak?

Petrolün varilinde fren patladı! Sürücüler isyanda!

Antalya zirvesi sonrasında yükselişe geçen petrolün varilinde fren patladı ve önüne geçilmiyor. Petrolün varil fiyatı yükselmeye devam ederken, araç sahipleri bu artışın ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor...

925 ayar gümüş gram fiyatı ne kadar?

Dün güne 12,35 liradan başlayan gümüş, Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükseldi. Bugün ise 12,65 liradan işlem gören gümüşün gramı şu dakikalarda, 12,51 liradan işlem görüyor.

MENA Antalya Zirvesi yarın başlıyor Haberi

MENA Antalya Zirvesi yarın başlıyor

Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerini bir arada buluşturacak olan '1. Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi' Serik Belediyesi ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek. Toplantıya, MENA bölgesindeki 15 ülkeden 328 acentenin yanı sıra Türkiye'deki 10 Körfez ülkesinin büyükelçilerinin katılması bekleniyor. Toplantıda MENA ülkelerinden gelen turist sayısının arttırılması hedefleniyor. Antalya Belek'te yarın başlayıp 9 Şubat'ta bitecek olan zirvenin kriz ortamını ortadan kaldırmak için bir fırsat olduğunu kaydeden Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Türkiye'nin ekonomik krizden zarar etmeden çıkması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu. Türk Hava Yolları Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna ise, "10 yıl görev yapmış biri olarak MENA ülkelerinin bize olan ilgilerini biliyorum. Biz bize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz" dedi. 


320 ACENTE KATILIYOR 

Cuma günü başlayacak...