12 / 05 / 2024

Menderes Sayan

Menderes Sayan

Saytas İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menderes Sayan tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Nisan 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Menderes Sayan: Türkiye'de konut ihtiyacı çok büyük!

Say-­Taş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Sayan," İnşaat sektörü Türkiye için gerçekten çok önemli bir sektör. Çünkü ciddi anlamda konut ihtiyacı var." dedi.

Menderes Vergi Dairesi yeni hizmet binası hizmete açıldı!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan Menderes Vergi Dairesi’nin binası, düzenlenen törenle açıldı. Menderes ilçesinde, Menderes Vergi Dairesi yeni yerinde hizmete başladı.

Menderes Türel'den Antalyaspor'a tesis müjdesi!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, yıllardır tesisleşme problemi yaşayan Antalyaspor'a yer tahsisi konusunda kendi belediye başkanlığı döneminde başlattığı çalışmaların bazı kişilerin engellemesi nedeniyle sonuca ulaştırılmadıklarını aktardı.

Menderes'te turizm gelişecek!

63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi.

Menderes Belediyesi'nden Tek Tuşla Menderes projesi!

Menderes Belediyesi ve İZKA arasında protokol imzalandı. İZKA'nın 750 bin lira hibe verdiği proje, Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan tek tuşla girme imkanı sağlayak

Menderes'te 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Büyük Menderes Nehri'ndeki su taşkını giderildi!

Büyük Menderes Nehri'ndeki su taşkını giderildi. Aydın'da günlerdir etkili olan sağanak nedeniyle Büyük Menderes Nehri'nde oluşan taşkın DSİ 21. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu giderildi

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

Menderes Türel Kemer’deki yıkımlar hakkında açıklamalarda bulundu!

AK Parti Kemer İlçe Kongresi’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendi dönemlerinde yeniden yapılmaya başlanan kavşaklara astıkları afişler sayesinde, Karayolları’na teşekkür etmeyi hatırladığını söyledi.

Menderes Nehri'nin suyu kanser mi yapıyor?

Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarından doğup Aydın'ın Söke ilçesinden Ege Denizi'ne akan Büyük Menderes Nehri'nin ölüm nehri haline geldiğini söyledi.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak!

Toplam 344 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak. Projede başvuru işlemleri 15 Ocak'a kadar devam edecek.

Menderes'e yapılması planlanan katı atık tesisi alanı mera çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Menderes Palamutarası Mevkii'nde yapmayı planladığı katı atık bertaraf tesisinin 2013 yılı Aralık ayında ağaçlandırılacak alan vasfından çıkarılıp mera olarak tescil edildiği belirlendi.

Menderes Türel'den Fettah Temince'ye yanıt!

Menderes Türel'den Fettah Temince'ye yanıt geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel "Kent aydınlatılmasına katkı koyacak işadamları ve yatırımcılara sonuna kadar istedikleri sokak, meydan, bulvarı tahsis ederiz" dedi.

Menderes Sayan Haberi

Menderes Sayan

Saytas İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menderes Sayan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. 


Saytas İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, 


yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, 


imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, 


villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci 


yurtları,...