10 / 05 / 2024

Menşure Tuğral

Menşure Tuğral

Serranur Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Menşure Tuğral tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Cumhurbaşkanının kira çıkışına rağmen VGM kiralara yüzde 800 zam yaptı!

Erdoğan, kira fiyatları konusunda bir konut sahibine "Sende vicdan var mı?" diye sormuştu. Buna rağmen, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün kiracılarına yedi kat zam dayattığı ortaya çıktı. Vatandaşlara "Kira tutarını 18 bin lira olarak belirlenmiştir” yazısı gönderildi.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Tuğralı altın kolyelerde görülmemiş indirim! Kapış kapış satılıyor! Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim başladı. Tuğralı altın kolyeler kapış kapış satılıyor. Peki tuğralı altın kolyeler ne kadar? Tuğralı altın kolye fiyatı kaç lira? Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi.

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Tuğralı altın kolyelerde büyük indirim başladı! Herkes bu kolyeleri alıyor! Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde büyük indirim fırsatı başladı. Son zamanlarda herkesin en çok terxih ettiği kolyelerden olan tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Peki tuğralı altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tuğralı altın kolye fiyatları 2 bin 662 TL'den başlıyor! Altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolye almak isteyen binlerce kişi fiyat listesini merak ediyor. Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan Tuğralı altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim! Büyük kampanya! Sembolgold 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan tuğralı altın kolyeler artık geleneksel takı haline geldi. Hal böyle olunca binlerce kişi fiyatlarını araştırıyor. Peki tuğralı altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Sembolgold 6 Ekim 2022 fiyat listesi.

Konut satışında yıl sonu hedefi pandemiye rağmen 1,4 milyon adet!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ocak-ağustos döneminde 1 milyon 25 bin adet konut satıldığını belirterek, "Yıl sonunda ise başta pandemi olmak üzere tüm olumsuz gelişmelere rağmen 1,4 milyon adet konut satışı bekliyoruz." diye konuştu.

Perform İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perform İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Menşure Akyol tarafından kuruldu.

Tuğralı İnşaat Metal Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Tuğralı İnşaat Metal Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şeker tarafından kuruldu.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Türk gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcıları ile buluştu!

Küresel durgunluk endişeleri, siyasi belirsizlik ve terör olaylarına rağmen büyümeye devam eden Türk gayrimenkul sektörü, İstanbul'da Körfez yatırımcıları ile buluştu.

Garabet Balyan'a anıt mezar yapılıyor!

Çoğu İstanbul’da 100’e yakın tarihi yapının mimarı olan ve “İşin Ehli” diye bilinen Garabet Balyan’a, Osmanlı tuğralı anıt mezar yapılıyor

Menşure Tuğral Haberi

Menşure Tuğral

Serranur Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Menşure Tuğral tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Serranur Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI-İNŞAAT-MÜHENDİSLİK                                                                                                                                                                                    ...