02 / 05 / 2024

Meram Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Übeyit Aça

Meram Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Übeyit Aça

Meram'da akil insanlar toplantısı yapıldı.Toplantıda imar planı, kentsel tasarım projesi, mimari projeler, kat planları, mahal listesi, uygulama esasları, sözleşme maddeleri, hakedişler ile alacak ve borçlanmalar teknik ve detaylı bir biçimde incelendi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Gölcük Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Şubat ayı toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonu´nda gerçekleştirildi.

Meram'a Fahrünnisa Hatun Kompleksi geliyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Mevlana Hazretleri’nin kadın müritlerinden Fahrünnisa Hatun Zaviyesi’nin yanında yapacakları kompleks ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Niğde Belediye Meclisi'nde 15 madde karara bağlandı!

Niğde Belediyesi yılın ilk meclis toplantısı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündemle ilgili 15 madde karara bağlandı.

Meram kentsel dönüşümle cazibe merkezi oluyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Dönüşüm Meram’ ismiyle 1 milyon 400 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayarak “Toplamda 10 bin maliki kapsayan 5 ayrı bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarımız büyük bir ivmeyle ve başarıyla sürüyor." dedi

Çatalca Belediye Meclisi 6 Şubat'ta toplanacak!

Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı 2. Birleşimi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığında, gündem maddelerini görüşmek üzere 06-01-2017 Cuma günü saat 10.30’da Belediye Meclis Salonu’nda toplandı.

İskenderun Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

İskenderun Belediye Meclisi 2017 yılı Ocak ayı ikinci oturumunu 06.01.2017 Cuma günü Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

İskenderun Belediye Meclisi toplantısında imar görüşüldü!

İskenderun Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısını Belediye Meclis Salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Meclisi 2 Ocak'ta toplanacak!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısının 1. birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 02/01/2017 Pazartesi günü Saat: 10.30'da Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak.

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. oturumu 05 Aralık 2016 (Pazartesi) günü saat 10: 30'da Belediye Meclis Salonunda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında gerçekleştirildi.

İskenderun Belediye Meclisi bugün toplanacak!

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere bugün Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

Meram Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Übeyit Aça Haberi

Meram Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Übeyit Aça

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'nun katılımıyla 3 ve 26 Ocak'ta yapılan bilgilendirme toplantılarından sonra dünde akil insanlar toplantısı yapıldı. Meram Belediyesindeki toplantıya Büyükşehir ve Meram Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Übeyit Aça, Başkan Yardımcıları Mustafa Asım Güney ve Recep Alibeyoğlu, Kentsel Dönüşüm Müdürü Selahattin Özçelik ve muhtarlar ile Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa Mahallelerinden seçilen akil nisanlar heyeti katıldı. 


Toplantıda imar planı, kentsel tasarım projesi, mimari projeler, kat planları, mahal listesi, uygulama esasları, sözleşme maddeleri, hakedişler ile alacak ve borçlanmalar teknik ve detaylı bir biçimde incelendi. 

Akil insanların talepleri dinlenerek çözüm yolları istişare edildi. Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili teknik ve sosyal boyutlar ele alınarak sözleşmelerde yer alması gereken talepler değerlendirildi. Akil İnsanlar Heyeti, toplantının oldukça verimli geçtiğini...