30 / 04 / 2024

Meram Harmancık imar soruun

Meram Harmancık imar soruun

Meram Harmancık altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Harmancık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra yolların asfaltlanacağını ve bölgenin tozdan kurtulacağını söyledi.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Şişli'de 5 milyar dolarlık imar rantı: Bu parayla 2000'den önceki tüm binalar yıkılıp yeniden yapılabilirdi! 

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'deki yeni rezerv alan ilanı ve imar rantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

O ildeki 18 adet arsa 442 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bursa Harmancık Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Harmancık ilçesi, Çakmak ve Hopandanişment Mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Harmancık'ta yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'a artık imar ve iskan verilmemeli! Megakent depreme nasıl hazırlanır?

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'daki depreme hazırlık çalışmaları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

4 katlı konuta 15 katlık imar izini!

Daha önce kentsel dönüşümün önünü açmak için çatı katlarına bağımsız bölüm hakkı vermek üzere hazırlanan teklif İBB Meclisi’nde reddedildikten sonra, çok yüksek artış getiren teklife onay verildi.

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

Meram Harmancık imar soruun Haberi

Meram Harmancık imar soruun

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bölgenin imar planlaması ve revizyonu ile alakalı da çalışmalara başladıklarını ifade etti.


"Meram'da Ramazan" etkinliğine katıldı. Başkan Toru, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. 


"İLÇEMİZİN EN ÖNEMLİ SORUNU İMAR"

Seçimlerden sonra "Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Toru, "Harmancık Mahallemizin sorunlarını tespit ettik. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kısa bir süre içinde yollarınız asfaltlanmış olacak ve tozdan da kurtulacaksınız. İlçemizin en önemli sorunu imar. Bununla ilgili olarak Karaman yolundan başlayarak Selbasan Çayı'na kadar olan kısımda imar planlama ve revizyon çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz, etaplar halinde mahallelerimizi planlıyorlar. Modern şehircilik anlayışında çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, spor alanları, sosyal tesisler, hanım ve emekli lokalleri ile her türlü sosyal donatının yer aldığı yeni yaşam alanlarına ihtiyaç var....