03 / 05 / 2024

meram kentsel döbüşüm

meram kentsel döbüşüm

Başkan Toru, pazarla entegre olacak bir sosyal tesis ile yine bu bölgeye hizmet edecek gençlik merkezini de önümüzdeki yıl içerisinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Büyükçekmece'de depremde yıkılma riski bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamına alınan binaların yıkım ve yenilenme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kocasinan'ın 4 bölgesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar Sancaktepe, Boztepe, Hilal ve Oruç Reis Mahallelerini kapsayan büyük bir alanda kentsel dönüşümü başlatacaklarını açıkladı.

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Türkiye kentsel dönüşüm ile büyük oranda afetlere hazır olur!

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, "Türkiye kentsel dönüşümü gerçekleştirebilirse büyük oranda afetlere hazır olur." dedi..

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

İzmir'de kentsel dönüşüm vites büyüttü!

Kentsel dönüşüm faaliyetlerine hızla devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzlaşma görüşmelerini minimum sürede tamamlayarak üç bölgede daha ihaleye çıkıyor..

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son viraja girildi!

Üsküdar'ın Çamlıca İlçesi'nde 5 mahalleyi kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Proje dahilinde tahliyeler başladı. 

Uşak tabakhane bölgesine 450 milyon liralık kentsel dönüşüm!

Eski tabakhane bölgesinde yapılan 450 milyon liralık kentsel dönüşüm projesi, şehri modern bir ticaret ve yaşam merkezine kavuşturdu.

Meram Küçükaymanas kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Mayıs'ta!

Meram Belediyesi tarafından Küçükaymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi ihale ediliyor. Toplam 195 konutun yapılacağı inşaat için ihale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

meram kentsel döbüşüm Haberi

meram kentsel döbüşüm

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Küçük Kovanağzı, Büyük Kovanağzı ve Ladikli Mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi. Kovanağzı Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Toru, pazarla entegre olacak bir sosyal tesis ile yine bu bölgeye hizmet edecek gençlik merkezini de önümüzdeki yıl içerisinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.


“Mahallemizde Başkan Var” sloganıyla Meram’ın farklı mahallelerinde sürdürülen istişare toplantısı, Küçük Kovanağzı, Büyük Kovanağzı ve Ladikli Mahalleleri sakinlerinin katılımıyla Kovanağzı Kapalı Pazar Yeri’nde yapıldı.


BU BÖLGE ŞANTİYEYE DÖNECEK


Bölgelerdeki imar çalışmaları hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Küçük Kovanağzı ve Ladikli Mahallelerimizin bulunduğu kısımlarda imar planlaması tamamlandı. Büyük Kovanağzı Mahallemizle ilgili olarak da planlamamızı yaptık, Büyükşehir Belediyemizde kontrol ve inceleme süreçleri devam ediyor.  İnşallah yıl sonuna kadar planların onayıyla birlikte askıya çıkararak sizleri...