05 / 05 / 2024

Merkez ve Taşra Teşkilatı

Merkez ve Taşra Teşkilatı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen “İl Müdürleri Toplantısı” Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Merkez Teşkilatı Yöneticileri , Çevre ve Şehircilik İl Müdürleri katılımıyla 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı açıkladı! Bakanlık bünyesine 1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bakanlığın merkez teşkilatına ve taşra teşkilatında da istihdam etmek üzere toplamda 1608 sözleşmeli personel alınacağını belirtildi.

Bankalardan son dakika 2024 güncellemesi! İşte konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum!

Kredi faiz oranları vatandaşların gündemindekini yerini korurken, pek çok banka kredi faiz oranlarını güncelledi. Peki konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum ne oldu? İşte banka banka faiz oranları...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 72 personel alacak! İşte TKGM personel alımı başvuru tarihleri!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM), merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalışacak 72 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Peki TKGM personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak?

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

TPAO KPSS 60 puan ile personel alıyor! 49 bin 775 TL maaş verecek! Aman başvuruları kaçırmayın!

TPAO, KPSS 60 puan ile Merkez ve Taşra Teşkilatlarında görevlendirmek amacıyla 68 personel alımı yapıyor. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...

Kredi ve mevduat faizleri uçtu: Konut ve taşıt kredi faizleri düştü!

Kredi ve mevduat faizleri arttı. 6,4 puanlık tarihi yükselişle yüzde 52,97’ye çıktı. Konut ve Taşıt Kredisi faizlerinde ise düşüş dikkat çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 meslek grubundan personel alımı yapacak! Mühendis, temizlik görevlisi, güvenlik...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra hizmet birimlerine 78 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte Başvuruya ilişkin merak edilenler...

İçişleri Bakanlığı 28 ilde rekor sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 15 Nisan!

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 28 ilde 335 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Adaylarda aranan koşullar ve kadro bilgisi de belli oldu. Peki, başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte ilana ilişkin tüm merak edilenler...

İçişleri Bakanlığı 355 sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, Büro Personeli, Psikolog, Mühendis…

İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 355 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Merkez ve Taşra Teşkilatında görevlendirilmek üzere farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Kira ve taşınma yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak 2023?

Deprem kira ve taşınma yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları depremzedeler tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel ilanı yayınladı! Sözleşmeli personel alım hangi tarihte olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuruların ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları henüz açıklanmadı. Fakat diğer detaylar belli oldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Merkez ve Taşra Teşkilatı Haberi

Merkez ve Taşra Teşkilatı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen “İl Müdürleri Toplantısı” 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Merkez Teşkilatı Yöneticileri ile Türkiye’nin dört bir yanında görev yapmakta olan Çevre ve Şehircilik İl Müdürleri katılımda bulundu.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK’ün açılış konuşması ile başlayan toplantı, bugün Bakanlık Merkez Teşkilatı Yöneticileri başkanlığında gerçekleştirilecek oturumlar ile sürdürülecek.


Toplantı kapsamında Bakanlık Merkez ve Taşra Teşkilatında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek elde edilen başarıların yanı sıra yaşanan sorunlar ile bunların çözümlerine ait fikirlerin paylaşılması...