01 / 05 / 2024

mermer çıkarılan yerler

mermer çıkarılan yerler

Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman'da 2 milyar ton mermer rezervi olduğunu belirterek, "Yanı başımızda petrol kadar değerli bir maden yere gömülü bir şekilde bizleri bekliyor" dedi....

Uzmanlar, depreme karşı güvenli bina inşa etmenin yöntemini açıkladı!

Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat Depremi’nin üzerinden bir yıl geçti. Deprem yaraları sarılmaya devam ederken, çıkarılan en büyük ders ise 'depreme karşı güvenli binalar' oldu. Peki depreme karşı güvenli binalar nasıl inşa edilir,  hangi kriterleri taşımalı? İşte detaylar...

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

A101'de Aldın Aldın kampanyası! Toshiba 65" Ultra HD Android Tv 17.499 TL'ye satışa çıkarılacak! A101 aktüel katalogu

A101'in 12 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Aldın Aldın kampanyası kapsamında satışa çıkarılan ürünlerin fiyatı belli oldu. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Muhammen kıymeti 250.000 TL olan Ford marka otomobil artırmaya çıkarıldı

2022/221 TLMT. Sayılı dosya numarasıyla bir borç nedeniyle mahkeme tarafından satışa çıkarılan bir taşıtın detayları açıklandı. Mahkeme dosyasına buradan erişim sağlanabilir.

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Annelere müjde: Bu şartları karşılayanlara tam tamına 4.800 TL para verilecek! Hemen şimdi PTT'den paranızı alın!

İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek: Çoklu Doğum Yardımı Programı ile Beslenme ve Öz Bakım İhtiyaçları Karşılanıyor, Toplamda 4.800 TL Ödeme Yapılacak!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

Hisseli taşınmazda istenmeyen ortak paydaşlıktan nasıl çıkarılır?

Hisseli taşınmazlarda diğer paydaşlar için durumu çekilmez hale getiren paydaş mahkeme yoluyla paydaşlıktan çıkarılabilir. Bu durumda ortaklıktan çıkarılan hissedara 3 seçenek sunulur.

Tarihi Beylerbeyi Hamamı yeniden satışa çıkarıldı. İşte istenen rakam!

Daha önce 2014 yılında satışa çıkarılan ve o tarihte 11 milyon lira istenen tarihi Beylerbeyi Hamamı bir kez daha satışa çıkarıldı. O tarihte 8 hissedarı olan hamamın bugün 19 hissedarı bulunuyor ve istenilen para 48 milyon lira.

Evlerdeki fırtına hasarını sigorta karşılar mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında lodoslar nedeniyle evlerde oluşan zararın sigorta tarafından karşılanıp karşılanmayacağını kaleme aldı. 

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Altay-Icrypex iş birliğiyle üretilen ve 13 Eylül 2021 tarihinde ön satışa çıkarılmış olan 28 milyon 710 bin Altay Fan Token tükendi.

mermer çıkarılan yerler Haberi

mermer çıkarılan yerler


Adıyaman’ın saklı hazinesi mermerin yol haritası belirleniyor. İpekyolu Kalkınma Ajansı, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ile Kalkınma Bakanlığı tarafından organize edilen, 'Adıyaman Mermer Endüstrisi Rekabetçilik Analizi ve Stratejik Yol Haritası' adı altında Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirildi.


Toplantıya Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Atso Başkanı Mustafa Uslu, bazı kurum amirleri Adıyaman’daki mermer sektörü temsilcileri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, 2009 yılında seçildiği günden bugüne her platformda mermeri konuştuğunu dile getirerek, "Adıyaman mermerini istenilen şekilde gün yüzüne çıkarırsak en iyimser rakamla 560 milyar doların sahibi olacağız. Bu da Adıyaman’ın ekonomisi için büyük bir anlam ifade...