11 / 05 / 2024

mermer ocağı bursa

mermer ocağı bursa

Silkar Madencilik San. ve Tic. A.Ş. tarafından Bursa İli, Orhaneli ilçesi, Koçu Köyü dahilinde 201101037 Nolu Mermer Ocağı Kapasite Artırımı projesi gerçekleştirilmesi planmaktadır. Halkın katılım toplantısı 13 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor!

Bursa Orhaneli’de, Mermer OSB için ÇED raporu onaylandı. TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor.

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Bursa Mudanya'ya yeni sağlık ocağı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'daki Altıntaş Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından biri olan düğün salonu, sağlık ocağı ve muhtarlığın da bulunduğu tesisi bölgeye kazandırdı.

Bursa Yıldırım'a yeni sağlık ocağı geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarım asırdır Yıldırım Külliyesi’nin medrese bölümünde faaliyet gösteren dispanserin tahliyesinin gündeme gelmesiyle bölgedeki itfaiye binasını Aile Sağlığı Merkezi olarak hayata geçiriyor.

Bursa Nilüfer Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon Ocağı Kapasite Artırımı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Bursa Gürsu'daki sağlık ocağının yerine spor kompleksi mi yapılacak?

Bursa Gürsu Belediyesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 1 nolu aile hekimliğinin kapatılacağını söyledi. 40 yıl önce inşa edilerek 9 mahalleye hizmet veren 1 nolu sağlık ocağı yıkılarak yerine spor kompleksi yapılmasının planlandığı açıklandı

Adıyaman Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta!

Dimer Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kömür Beldesi sınırları içerisinde Mermer Ocağı ve Mermer Kesme, İşleme ve Sayalama Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta.

Konya Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Hamman Mad. Enj. İnş. San. ve Tic. A.Ş tarafından, Konya İli, Beyşehir ve Derebucak İlçeleri'nde Mermer Ocağı Kapasite Artışı ve Mermer İşleme Tesisi projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta Göynem Belediye Kırathanesi'nde yapılacak.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Adıyaman Mermer İşleme ve Sayalama Tesisi'nin ÇED toplantısı 19 Temmuz'da!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kömür Beldesi tarafında yapılacak olan Mermer Ocağı ve Mermer Kesme, İşleme ve Sayalama Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 19 Temmuz'da yapılacak.

mermer ocağı bursa Haberi

mermer ocağı bursa


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığın Duyuru


Silkar Madencilik San. ve Tic. A.Ş. tarafından Bursa İli, Orhaneli ilçesi, Koçu Köyü dahilinde 201101037 Nolu Mermer Ocağı Kapasite Artırımı projesi gerçekleştirilmesi planmaktadır. Söz konusu proje için Çevre Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıd a belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için halkın katılımı toplantısı yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Koçu Köyü Köy Kahvesi

Toplantı Yerinin Adresi: Orhaneli ilçesi, Koçu Köyü (Köy Konağı altındaki Köy Kahvesi)

Toplantı Tarihi: 13.08.2013

Toplantı Saati: 14:00 


Proje Sahibi: Silkar Madencilik San. ve Tic. A.Ş. 

Adres: Orta Mah. Topkapı Maltepe Cd. SİLKAR Plaza No: 6 Kat: 6 Bayrampaşa/ İstanbul

Tel: 0212 576 75 00

Faks: 0212 576 77...