29 / 04 / 2024

mersin 5 binlik imar planı

mersin 5 binlik imar planı

Mersin Yapı Müteahhitleri Demeği (MERYAP) Başkanı Nesini Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi.

Mersin'de 1/100 binlik plan kabul edildi, sıra 5 binlik planda!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi.

Nesim Ekinci: Mersin imar planları meclisten geçmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci: "Kentsel dönüşümün ilk şartı olan 5 binlik imar planı Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçmeden sektörümüz rahat bir nefes alamayacak." dedi.

Mersin TOKİ mağdurları tek yürek oldu! 5 bin mağdur çözüm bekliyor!

Mersin’de 4 etap halinde yapılacak TOKİ projesinde bir etabın eksik olması nedeniyle 500 ailenin mağduriyet yaşayacağını dile getiren TOKİ mağdurları, bir defa  daha ses yükselterek toplamda 5 bin kişinin mağdur olduğunu belirtti.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Deprem fırsatçıları iş başında! O şehirde 5 milyonluk ev 20 milyona çıktı!

Asrın deprem felaketi sonrası, 10 ilde yaşanan büyük yıkım gayrimenkulde fırsatçıların ekmeğine yağ sürdü. Depremle birlikte göçün hızlandığı Mersin’de daha önce 5 bin lira olan kiralar 12 bin, 5 milyon lira civarındaki ev fiyatları ise 20 milyon liraya kadar yükseldi.

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tarsus'ta arazi kavgası: 5 yaralı!

Mersin Tarsus Akgedik Mahallesi'nde yaşanan arazi kavgasında 5 kişi yaralandı.

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Mersin'de 13.5 milyon TL'ye satılık arsa ve fabrikası!

Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin İl, Akdeniz İlçesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki kompleksi TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 7 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Mersin Akdeniz'de 23.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

T.C. Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin İli, Akdeniz ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 23 milyon 531 bin 234 TL'ye satıyor...

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı: 5 tutuklu!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan bir kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başka kişilere sattığı ileri sürülen 8 kişiden 5'i tutuklandı.

mersin 5 binlik imar planı Haberi

mersin 5 binlik imar planı

Mersin Yapı Müteahhitleri Demeği (MERYAP) Başkanı Nesini Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi. 


Başkan Nesim Ekinci ziyarette Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edilen 1/100 binlik planın, Mersin'e hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: "Bu planın kentimize hayırlı olmasını diliyoruz. Planlar bir kentin önünü açacak önemli adımlardır. Mersin, planların Meclisten geçmesini beklerken bu sürede yatırım anlamında ciddi bir geç kalnımışlık yaşamıştır. İnşaat sektörümüzün önü, bir süredir bu planlara ilişkin tıkanmış durumdaydı. Çevre planı ve imar planları Meclis'ten geçmediği için çivi çakamaz hale gelmiştik. Bu atılan adımın ardından en kısa sürede 1/5 binlik planın da çıkarılmasını istiyoruz. Çevre planının çıkmasında destek veren...