29 / 04 / 2024

mersin arazi kura çekimi

mersin arazi kura çekimi

Mersin'in Mut ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan Selamlı GGT projesi kapsamında 80 aile 120 hektarlık alandan faydalanacak.

Milli Emlak Mersin'de 8 taksitle 3 arazi satacak!

Mut Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Mersin'de yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Mersin'de 80 aileye 120 hektarlık arazi verildi!

Mersin'in Mut ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan Selamlı GGT projesi kapsamında 80 aile 120 hektarlık alandan faydalanacak.

Mersin'de arazi dolandırıcılığı iddiası!

Türkiye'de çok sayıda yatırım yapan Lübnanlı iş insanı  Youssef Said Dargham dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Dargham, Mersin ve İstanbul’da yapacağı yatırımlar için anlaşma sağladığı kişilerin parayı aldıktan sonra kayıplara karıştığını dile getirdi. 

Mersin Mezitli'de TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündeminde!

Mersin'in Mezitli ilçesinde belediyenin arazi tahsis ve devir için yaptığı başvurular ve TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarsus'ta arazi kavgası: 5 yaralı!

Mersin Tarsus Akgedik Mahallesi'nde yaşanan arazi kavgasında 5 kişi yaralandı.

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

Mersin Silifke'de arazi kavgası: 2 yaralı!

Mersin Silifke'de kardeşler arasında yaşanan arazi kavgası sonucunda 2 kişi av tüfeğiyle yaralandı.

Mersin'de arazi kavgası: 2 yaralı!

Mersin Silifke'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 2 kişi av tüfeğiyle yaralandı.

Mersin Tarsus'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, iki ailenin bireyleri arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı belirtilen silahlı kavgada iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.

Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Mersin kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Mersin kura sonucu tam liste 2020!

TOKİ Mersin kura sonucu tam liste 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Mersin kura sonucu tam liste 2020 ve TOKİ Mersin kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Mersin kura sonuçları isim listesi 12.05.2020!

TOKİ Mersin kura sonuçları isim listesi 12.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Mersin kura sonuçları isim listesi 12.05.2020 ve Mersin TOKİ kura sonucu 2020...

mersin arazi kura çekimi Haberi

mersin arazi kura çekimi

Mersin'in Mut ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'nün hazırladığı Selamlı GGT (Gelir Getirici Tarla/Taşınmaz) Delice Sakız Rehabilitasyon Projesi için Selamlı Mahallesi’nde hak sahiplerini belirlemek için kura çekim töreni yapıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Düzenlenen törene; ilçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, Orman İşletme Müdürü Necmi Poscu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Salgur, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekrem Bayır, Ziraat Odası Başkanı Hıdır Kar ve vatandaşlar katılım gösterdi. 

Orman İşletme Müdürü Necmi Poscu törende yaptığı konuşmada, 120 hektar büyüklüğündeki alanda 80 vatandaşın projeden faydalanacağını dile getirerek, "Selamlı Mahallemizde başlattığımız projelerin devamı gelecek. Güzel projelerle sizlerle olacağız" diye konuştu. 

Üretimin önemini vurgulayan ve ürettikçe var olunabilineçeğine değinen İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, “İnşallah gelir getirici projeler burada bir başlangıç olur ve devamı da gelir. Sizler bizim...