05 / 05 / 2024

mersin çeşmeli imar planı

mersin çeşmeli imar planı

Mersin Erdemli ilçesine bağlı Çeşmeli Mahallesi, Kıyı Koruma Yapıları Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Natura Mersin 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Oktay İnşaat tarafından Mersin Mersin Tece-Çeşmeli bölgesinde yükselen Natura Mersin, 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı! İşte detaylar...

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

2022 imar affı kimleri affedecek? Yıkım kararı çıkan TOGO kuleleri de affedilecek mi?

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Meclis'e sunulan imar affı iki maddeden oluşuyor. Bir önceki imar affından yararlanıp parasal yükümlülüklerini yerine getirmeyenler ve yapı kayıt belgesi iptal edilenler de çıkacak yasadan yararlanabilecek. Para cezaları ise affedilecek.

Zeytinburnu Kazlıçeşme imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Rusya'dan Mersin'e gelen ayçiçeği yağında sevkiyat başladı

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle bekletilen ayçiçek yüklü gemi Lilac’ın 16 Mart’ta Mersin’e ulaşmasının ardından bugün de sevkiyatına başlandı.

mersin çeşmeli imar planı Haberi

mersin çeşmeli imar planı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 13 Mayıs 2015 tarihinde onayladığı Mersin Erdemli İlçesi, Çeşmeli Mahallesi, Kıyı Koruma Yapıları Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (O32C09C1D) ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı (O32C09C1D, O32C09C1C)  bugün askıya çıktı. İmar planı 12 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.



1/1000 Uygulama İmar Planı Açıklama Raporu için tıklayın


1/1000 Paftalar için tıklayın


1/5000 Nazım İmar Planı Açıklama Raporu için tıklayın


1/5000 Pafta için...