24 / 07 / 2024

Mersin Endüstri Meslek Yüksek Okulunun yemekhane bölümü yenilendi

Mersin Endüstri Meslek Yüksek Okulunun yemekhane bölümü yenilendi

Mezun oldukları okulun girişini ve yemekhanesini tepeden tırnağa yenileyen Hasan ve Hüseyin Arslan kardeşlerin bu davranışı öğrenciler, veliler ve okul idarecileri tarafından takdir gördü.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisindeki proje 2. kez durduruldu!

Şişli Belediyesinin yanında bulunan ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nin üzerinde bulunduğu alanda başlatılan 37 katlı 4 gökdelenin yapımı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınan kararla Şişli Belediyesi tarafından durduruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı yenilendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Kent genelinde başlayan çalışmalar kapsamında Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı sıcak asfalt ile kaplandı.

Rönesans Endüstri, Rusya'da LNG Tesisi Projesi'ni inşa edecek!

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

TMSF, Yonca Yapı Endüstri'nin gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Ataşehir Gayrımenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" Satış Komisyonu Başkanlığı, Yonca Yapı Endüstri A.Ş.nin gayrimenkullerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 120 milyon dolar olarak belirlendi.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisinde 4 kule projesi askıya çıktı!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne arazisinin korunması için dava açtı.

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi, Gökay Onuş ve Şafak Onuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Açıkalın Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde açıldı.

Türk Kızılayı Somali'de meslek lisesi inşa etti!

Türk Kızılayından yapılan açıklamaya göre, aylar önce temeli atılan ve bölgedeki tüm zorluklara rağmen inşaatı tamamlanan endüstri meslek lisesi, eğitime hazır hale getirildi.

Mersin Endüstri Meslek Yüksek Okulunun yemekhane bölümü yenilendi Haberi

Mersin Endüstri Meslek Yüksek Okulunun yemekhane bölümü yenilendi

Mersin'in dünyaca ünlü bakliyat firması ARBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan ile Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan, mezun oldukları okulun giriş kapısı ile yemekhane bölümünü yeniledi. Okul yönetimi ve öğrenci velileri, hayırsever işadamlarına teşekkür ederek, "Her ikisi de okulumuzun öğrencisiydi. Mezun oldular ama bağlarını koparmadılar. Anlamlı bir destek verdiler. Okulumuzun girişi ve yemekhanesi yenilendi. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dediler. 


KARŞILIKSIZ YARDIM 

Mersin Endüstri Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören Hasan Arslan 1978 yılında, kardeşi Hüseyin Arslan ise 1980 yılında mezun oldu. O dönemde lise eğitimi veren okulun giriş kapısı ile sanat okulu yemekhanesini baştan aşağı yenileyen Arslan kardeşler, "Mezun olduğumuz okulun bazı ihtiyaçlarının olduğunu duyunca hemen el attık. Karşılık beklemeden bu tür yardımları yapmayı seviyoruz. İnsanlar doğduğu, büyüdüğü, öğrendiği yerleri unutmamalı" diye...