01 / 05 / 2024

Mersin Entegre Şehir Hastanesi ne zaman açılacak

Mersin Entegre Şehir Hastanesi ne zaman açılacak

Hizmet vermeye başladığında Türkiye'nin hizmete açılan ilk 'Entegre Şehir Hastanesi' olacağı belirtilen 'Mersin Entegre Sağlık Kampüsü' hizmet vermek için gün sayıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Dolmuşa 1 buçuk ayda ikinci zam! O ilde tarifeler yeniden hesaplandı...

Akaryakıt zammından sonra toplu taşıma zamları peş peşe geliyor. Son olarak Mersin'de şehir içi ulaşım ücretlerine son 1 buçuk ayda ikinci zam haberi geldi. İşte detaylar...

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Mersinlilere Temmuz 2023 müjdesi! 522 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin Yenişehir projesinde 522 adet konut yer alacak. Projenin ihalesi 5 Temmuz tarihinde yapılacak.

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki ticari alanların kira bedeli TBMM'de!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sayıştay'ın 2020 yılı Denetim Raporunda Mersin Şehir Hastanesindeki ticari alanların kira bedeline dair yaptığı tespite ilişkin soru önergesi verdi. 

Mersin'de 15.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 3. İcra Dairesi Mersin Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 218 bin 849 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Entegre Şehir Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Mersin Entegre Şehir Hastanesi ne zaman açılacak

MERSİN'de önümüzdeki Ağustos ayı itibariyle tüm inşaat ve teknik işlemlerinin tamamlanması planlanan ve hizmet vermeye başladığında Türkiye'nin hizmete açılan ilk 'Entegre Şehir Hastanesi' olacağı belirtilen 'Mersin Entegre Sağlık Kampüsü' hizmet vermek için gün sayıyor.


Vali Özdemir Çakacak, tamamlanmasına kısa süre kalan projenin son durumu için yetkililerden bilgi almak ve çalışmaları yerinde incelemek üzere inşaat şantiyesini ziyaret etti. Çakacak ziyarette ilk olarak,  İşletme Genel Müdürü Abdul Vahap Doğan'dan detaylı bilgi aldı.


İl Sağlık Müdürü Vekili Aytekin Kemik'in yanı sıra Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Memnune Çamsarı'nın da hazır bulunduğu toplantıda bilgi alan Doğan, haziran ayı itibariyle inşaat ve peyzaj çalışmalarının yaklaşık yüzde 91'lik kısmının tamamlandığını ifade ederek, tüm hızı ile devam eden çalışmaların, ağustos ayı itibariyle de inşaat ve teknik işlemleri tamamlamayı hedeflediklerini...