05 / 05 / 2024

mersin iamr emlak

mersin iamr emlak

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, Mersin'in daha çok ekonomik ve ekonomiyi etkileyen sorun ve çözümlerinin masaya yatırıldığı bir konuşma yaptı.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor! Mayıs 2024 Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Eskişehir Odunpazarı ve Mersin Erdemli'deki arsa ve arazileri satıyor. Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? İşte ilan metinleri...

Milli Emlak arsa satışı: 3 ildeki 20 adet arsa ve arazi KDV'den muaf olarak satılıyor! 

Mersin, Giresun ve Konya illerinde yer alan 20 adet arsa ve arazi satışa sunuluyor. Milli Emlak arsa satışı tek tek açıklandı. İşte merak edilenler... 

Milli Emlak 2 şehirde 32 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Milli Emlak, Mersin ve Konya'da yer alan 32 adet arsa ve araziyi peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Mersin'de 8 taksitle 3 arazi satacak!

Mut Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Mersin'de yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Mersin Erdemli'de satılık 6 arsa fırsatı! yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla! 

Mersin Erdemli Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Kumkuyu ve Aslanlı Mahallelerinde yer alan 6 arsayı 1 milyon 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor... 

Mersin’de boş konut stoku azaldı: Kiralar 2 katına yükseldi!

Mersin Tüm Emlakçılar Odası, son dönemde yükselen kiralar sebebiyle kentin, Türkiye’nin en yüksek kira ücretine sahip şehirlerinden olduğuna vurgu yaptı.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlak ofisleri kapatılacak!

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlakçılara yönelik denetimler yapılıyor. Mersin İl Ticaret Müdürlüğü ile birlikte sürdürülen denetime, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, sahibi olduğu iş yerinden başladı.

Mersin'de kaçak emlakçılığa geçit yok!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, il genelinde yetki belgesi olmayan emlakçılara para cezası uygulanacağını dile getirdi.

Mersin'de emlakçılık sertifikası kursları başlıyor!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat, 'Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğinde Değişiklik' gereği en az 100 saatlik emlak kursu sertifikası alma mecburiyeti getirildiğini belirtti. 

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

mersin iamr emlak Haberi

mersin iamr emlak

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın her yıl yaptığı olağan ortak meslek komitesi toplantısı yapıldı. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, Mersin'in daha çok ekonomik ve ekonomiyi etkileyen sorun ve çözümlerinin masaya yatırıldığı bir konuşma yaptı. Onur konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'da Mersin'e yapacağı hizmetleri anlattı. 


MTSO'nun sektörleri temsil eden 35 meslek komitesi ve bu komitelere seçimle gelen 197 komite üyesi katılım gösterdi. Bu yıl ortak meslek komitesinin konuk konuşmacısı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz oldu. Açılış konuşmasını MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut'un yaptığı toplantıda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın konuşmasının ve ekonomiyi ilgilendiren projelerini MTSO Komite Üyeleri ile paylaşmasının ardından MTSO Komite Üyeleri soru-cevaplarla Burhanettin Kocamaz'dan kentin ulaşımından yatırım alanlarına, imar planlarından kentsel dönüşümüne, kentin tanıtımından...