07 / 05 / 2024

mersin inönü mahallesi çatıdan düşen su tankı

mersin inönü mahallesi çatıdan düşen su tankı

Alınan bilgiye göre, İnönü Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki 8 katlı Şimşek Apartmanı' nın damında bulunan kalorifer su tankı, monte edildiği damın bir bölümünü yıkarak düştü...

Mersin'in iki mahallesinde kentsel dönüşüm Eylül'de başlıyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Barış ve Bahçe mahallelerinde Eylül ayı içerisinde yıkımlar başlayacak.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Mersin'in imar sorunu çözülüyor!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in kent planı ile ilgili en önemli sorunlarından olan 1/5000 ölçekli nazım imar planının ilk aşamasının çözüldüğü müjdeledi.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Mersin 82 Evler Mahallesi’ndeki kazı çalışması mecliste konu oldu!

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı 82 Evler Mahallesi’nde bir evin bahçesinde yapılan bir kazı çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Atıcı sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

Mersin'in yol projelerine önem verilmeli!

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, hükümetin Mersinlilere vaat ettiği yol projelerinin hâlâ tamamlanmadığını belirtti. Çamak, Mersin´in yol projelerine önem verilmesi çağrısında bulundu.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi!

15 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi...

mersin inönü mahallesi çatıdan düşen su tankı Haberi

mersin inönü mahallesi çatıdan düşen su tankı


Mersin'de kalorifer su tankının damın bir bölümünü yıkarak düşmesi üzerine 8 katlı apartman mühürlendi


Kentte 8 katlı bir apartmanın damındaki kalorifer su tankının, damın bir bölümünü yıkarak düşmesi üzerine bina boşaltılarak mühürlendi.


Alınan bilgiye göre, İnönü Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki 8 katlı Şimşek Apartmanı'nın damında bulunan kalorifer su tankı, monte edildiği damın bir bölümünü yıkarak düştü. Karşıdaki 5 katlı Sönmez Apartmanı'na da çarpan tank, bir otomobile de zarar verdi.


Polis ekipleri, Şimşek Apartmanı'nda oturanları tahliye ettikten sonra yetkililer binayı mühürledi.


Yaralananın olmadığı olayla ilgili yetkililer inceleme...