06 / 05 / 2024

Mersin Limanına talep

Mersin Limanına talep

Türkiye’de ilk kez bir altyapı şirketinin gerçekleştirdiği tahvil arzından 450 milyon dolar nakit girişi sağlanırken, tahvil arzı için Singapur, Hong Kong, Londra, Boston ve New York’da bire bir görüşmeler yapıldı...

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fonlarına talep patladı! Altın fonlarına yatırım yapanların sayısı 500 bine dayandı!

Küresel piyasalardaki belirsizlikler ile birlikte yeniden altının yıldızı parladı. Yatırımcılar yeniden güvenli liman olarak görülen altına yatırıma yönelirken, uzmanlar fiziki altın veya hesaptan alım satım yerine altın fonlarına yatırımın daha cazip olduğunu belirtiyor.

DASK ve konut sigortalarına talep 4 kat arttı!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerden sonra geçen 1 aylık sürede deprem ve konut sigortalarında yaşanan talep artışı dikkat çekti.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

ABD’den esen rüzgar altın fiyatlarını yeniden yükseltti! Güvenli liman altına talep yağıyor

FED’in faizi artıracağına dair söylentiler atlında kayıplara yol açmıştı. ABD’de büyüme verilerinin açıklanmasının ardından altındaki düşüş durdu, yeniden altına talep arttı.

Bayram baklavasına talep patlaması! 2022 baklava fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ramazan Bayramına günler kala vatandaşı bayram telaşı sardı. Bayram ikramlıkları arasında olmazsa olmaz baklava da raflarda yerini aldı. Peki baklava fiyatları ne kadar 2022? İşte 29 Nisan 2022 baklava fiyat listesi...

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Mersin Limanına talep Haberi

Mersin Limanına talep



Akdeniz Bölgesi’ndeki ana konteyner limanlarından biri olan Mersin Uluslararası Limanı (MIP), yurtdışında gerçekleştirdiği tahvil arzı ile yabancı sermayenin Türkiye’ye olan güvenini tazeledi.


Türkiye’de ilk kez bir altyapı şirketinin gerçekleştirdiği tahvil arzından 450 milyon dolar nakit girişi sağlanırken, tahvil arzı için Singapur, Hong Kong, Londra, Boston ve New York’da bire bir görüşme, ekip toplantıları ve telekonferans yolu ile 84 adet yatırımcı ile görüşmeler gerçekleştirildi. 


ALTYAPI İÇİN İLK İHRAÇ 


Akfen Holding ve MIP Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, tahvil arzının Türkiye’de altyapı yatırımlarının finansmanı için yeni bir enstrüman olduğuna dikkat çekerek, MIP tahvil arzının Türkiye’de bir altyapı şirketinin çıkardığı ilk tahvil olduğunun altını çizdi. MIP’de 2007 yılından bu yana PSA (Port of Singapoure Authority) ile Akfen arasında uzun soluklu işbirliğinin sürdüğünü belirten Hamdi Akın,...