13 / 05 / 2024

Mersin yağış haberleri

Mersin yağış haberleri

Kentte akşam saatleri itibarıyla etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış dolayısıyla, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Yağışların ardından sular içerisinde kalan hayvan pazarında 7 küçükbaş hayvan telef oldu

Mersin TOKİ mağdurları tek yürek oldu! 5 bin mağdur çözüm bekliyor!

Mersin’de 4 etap halinde yapılacak TOKİ projesinde bir etabın eksik olması nedeniyle 500 ailenin mağduriyet yaşayacağını dile getiren TOKİ mağdurları, bir defa  daha ses yükselterek toplamda 5 bin kişinin mağdur olduğunu belirtti.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

İndirim haberleri arda arda geliyor! 5 litre ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü

Ayçiçek yağı ücretinde bomba indirim Carrefour'dan geldi. Yudum Teneke 5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 149 TL'den satışa sunuldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Avrupa'nın tercihi Mersin poleni! Kilo başına 300 liradan ihraç ediliyor!

Mersin arıcıları, kaliteli polenlerini Avrupa'ya ihraç ediyor. Erdemli'deki üreticiler, kilosu 300 liradan satılan polenlerle büyük talep görüyor. Yüksek fiyatlar arıcılara mutluluk verirken, polenler sağlık bilincine sahip tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Carrefour'dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi

Bereketiyle gelen Ramazan ayı ile birlikte marketler aracılığı ile üst üste indirim haberleri geliyor. Ramazan ayı ile beraber indirimli ürünleri raflara dizen marketler tüketicilerin ilgisini çekti. Carrefour'da bu marketlerden birisi. Peki 07 Nisan 2023 ayçiçek yağı fiyatları nedir?

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

Ayçiçek yağının bu fiyatı sıra kavgası çıkartır! Zam kuşağına karşı indirim geldi.. Raflar doldu bitmeden yetişin

Ayçiçek yağında zam haberleri artık bıkkınlık vermeye başlamıştı ki o market bu gidişata adet DUR! dedi ve indirim yaptı. Toplamda 50 TL'lik indirim uygulanan ayçiçek yağının indirime girdiği market merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

“Japonya’daki depremlerde niye bu kadar kayıp yaşanmıyor?” sorusuna Japon uzmanlardan çok net yanıt!

Türkiye’deki depremlerde bu kadar çok can kaybı ve hasar yaşanırken, deprem ülkesi Japonya’dan neden hiç felaket haberleri gelmiyor? İşte bu sorunun yanıtını iki Japon uzman çok net verdi. İşte o uzmanların çok önemli açıklamaları…

Mersin yağış haberleri Haberi

Mersin yağış haberleri


Mersin'de aniden bastıran kuvvetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak sonrası hayvan pazarında oluşan selde 7 küçükbaş hayvan telef oldu.


Kentte akşam saatleri itibarıyla etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış dolayısıyla, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.  


Kentteki bazı cadde ve sokakların yanı sıra, merkez Toroslar ilçesine bağlı Çağdaşkent Mahallesi'ne kurulan hayvan pazarı da sular altında kaldı. 


Hayvan sahipleri çadırlarına su girmemesi için çaba harcarken çok sayıda çadır yıkıldı. Özellikle küçükbaş hayvanların olduğu bölümü basan yağmur suyu nedeniyle 7 küçükbaş hayvan telef oldu. 


Yağmurun dinmesinin ardından çadırlarındaki suyu temizlemeye çalışan hayvan sahipleri, belediye ve polise haber verdi. 


İş makineleri yardımıyla suların tahliye edilmesi için çalışma başlatılırken, hayvan sahipleri kendileriyle ilgilenilmediğini, çukur bir alanın pazar olarak verildiğini iddia etti.


Hayvanlarının sular altında olduğunu ve...