15 / 05 / 2024

Mersin Yenişehir küçük sanayi sitesi

Mersin Yenişehir küçük sanayi sitesi

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı...

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Mersin Yenişehir küçük sanayi sitesi Haberi

Mersin Yenişehir küçük sanayi sitesi

İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesine ilişkin soru önergesi verdi. Çelik, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı  Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Çelik, ''Aşağıdaki sorularımın T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından 1982 Anayasası'nın 98/5. fıkrasi ve T.B.M.M. İçtüzüğü'nün 99. Maddesi gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim'' diye konuştu.

Çelik, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Mersin ilimizin Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde bulunan hazineye ait tarım arazilerinde, Mezitli Kale Köyündeki vatandaşlarımız kiralama usulü ile 50 yıldır çiftçilik yapmaktadırlar. 20 binin üzerinde narenciye ve zeytin ağaçlarının bulunduğu 260 bin m2'lik verimli tarım arazilerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 28 Şubat tarihinde onayladığı plan değişikliği ile...