02 / 05 / 2024

mersinde konıt satışı artavak mı

mersinde konıt satışı artavak mı

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, 2015 yılının ilk 5 ayında konut satışlarının arttığını belirterek, 'inşaat sektöründeki olumlu gelişmeler konut satışlarına da yansıdı' dedi.

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Benzine 76 kuruş, motorine 1 lira 10 kuruş indirim müjdesi! Bu gece pompaya yansıyacak!

EPDK tarafından akaryakıt satış fiyatlarını düşürmeleri için rafinerilere yapılan uyarıların ardından, benzin ve motorinde indirim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

2024'te konut fiyatları ne olacak?

Satılık konut piyasasına ilişkin 2024 beklentilerini açıklayan Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, satılık konut fiyat artışlarının 2024 itibarıyla enflasyon düzeyine yaklaşan bir zemine oturmasının beklendiğini dile getirdi.

İkinci elde 6 ay ve 6 bin kilometre şartı genişliyor! Motosiklet de dahil edilecek!

İkinci el taşıt satışlarında uygulanan 6 ay ve 6 bin kilometre kuralına motosiklet de dahil oldu. Karar 1 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıca Ticaret Bakanlığı bu kararı uzatabilecek.

Emlak ve araç satışlarında yeni bir dönem başlıyor!

Ticaret Bakanlığı, sahte ilanlar ve spekülatif fiyat oluşumlarını önlemek amacıyla getirdiği ilan yasağının uygulanmasına yarından itibaren başlayacak. Bu yeni düzenleme, gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarını kapsayacak ve e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasını gerektirecek.

Belgesi olmayan gayrimenkul ilanı veremeyecek! Sahte ilan tedbirleri 1 Kasım'da yürürlüğe girecek!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarında sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için hayata geçirilmesi planlanan ilan yasağının uygulanması yarın başlayacak.

Milli Emlak, o ildeki 35 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatı! 

Sivas Milli Emlak, Sivas ili, Merkez ilçesinde yer alan 35 adet arsa ve arazi ile 4 adet taşıtı satıyor. Peki Sivas'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İkinci el taşıt satışı için flaş karar! Kurala uymayanlara 300 bin TL ceza!

İkinci el araçlara dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılması 2024'e kadar yasaklandı. Kurala uymayanlara yönelik 300 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Türkiye'nin çiğ sütte geçtiğimiz günlerde aldığı kararla uyguladığı politika Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nü süt satışından ciddi anlamda zarar ettiriyor. TİGEM'in yüksek tonajlı kaliteli sütü Türkiye'nin önde gelen bir süt firmasına 9 liradan satıldığı tespit edildi.

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

mersinde konıt satışı artavak mı Haberi

mersinde konıt satışı artavak mı

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, 2015 yılının ilk 5 ayında konut satışlarının arttığını belirterek, 'inşaat sektöründeki olumlu gelişmeler konut satışlarına da yansıdı. Mersin'de konut inşaatı sektörü güven veriyor" dedi. Akkoyuncu, Mersin'de yeni konut alanları olarak önümüzdeki yıllarda Mezitli-Tece bölgesinin öne çıkacağını da kaydetti. Mersin'de gerçekleştirdiği konut projeleriyle dikkat çeken Akkoyuncu İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı Serkan Akkoyuncu, inşaat ve konut sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Mersin'inimizin son yıllarda depreme dayanıklı, yaşanılabilir, kullanışlı ve çağdaş mimariye uygun konut projeleriyle dikkat çektiğini, inşaat sektörünün tam kapasite çalıştığını kaydeden Akkoyuncu, "İnşaat sektöründeki olumlu gelişmeler konut satışlarına da yansıdı. Mersin'imizde konut inşaatı sektörü güven veriyor. Hem hemşehrilerim, hem başka illerden gelenler, hem de yabancılar konut yatırımları için Mersin'inimizi tercih ediyor" dedi. 2014'ün ilk...