03 / 10 / 2024

mert optik istanbul mağazaları

mert optik istanbul mağazaları

Ege Bölgesi'ne 35 mağaza ile hizmet veren Mert Optik, açtığı üç şube ile İstanbul'a da hızlı bir giriş yaptı. Doruk Pala, "İstanbul'da güzel bir başlangıç yaptık. Mağaza sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Ekonomist Mert Başaran'dan İstanbul'un bu ilçesinde evi olanlar için çok önemli uyarı!

Ekonomist Mert Başaran Bakırköy'de evi olanları uyararak, "Kriz var işler kötü diye evinizi ucuza almak isteyen müteahhit adına dolaşan alıcılara inanıp mecbur değilseniz evlerinizi vermeyin, dönüşümü bekleyin!" dedi.

Mert Optik İstanbul'da 3 mağaza açtı!

Ege Bölgesi'ne 35 mağaza ile hizmet veren Mert Optik, açtığı üç şube ile İstanbul'a da hızlı bir giriş yaptı. Doruk Pala, "İstanbul'da güzel bir başlangıç yaptık. Mağaza sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat!

Makro ve Akyapı ortaklığı iel istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat bilgileri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

Mert Yıldızhan: İşçi sağlığı ve güvenliği için her tedbiri almak gerekir!

Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Soma faciasının son yıllarda yaşanan en büyük acılardan biri olduğunu vurguladı...

Black Box İstanbul, Haziran'da açılıyor!

UNIQ İstanbul kompleksi içerisinde yer alacak Black Box Istanbul, Haziran'da açılıyor. Lansmanlardan moda şovlarına konserlere kadar birçok etkinliğin bulunacağı Black Box Istanbul, 5 bin 800 kişi kapasiteli tasarlandı

Black Box İstanbul Maslak nerede?

Maslak'ta konumlanan UNIQ Istanbul kompleksi içerisinde yer alan Black Box İstanbul'a metro, otobüs ve minibüs hatları ile ulaşım mümkün. Black Box İstanbul, bu yılın Haziran ayında açılacak

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan'da!

Hilton Istanbul Bomonti Hotel' de düzenlenen toplantıda açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu' nun ilk kez düzenleneceğini hatırlattı...

İDDMİB’de yeni Başkan Rıdvan Mertöz oldu!

İDDMİB’de yeni Başkan Rıdvan Mertöz oldu. İki listenin kıyasıya yarıştığı seçimi Rıdvan Mertöz’ ün listesi 241 oy alarak kazandı. Diğer aday Fikret Kaya’ nın listesi ise 148 oy aldı.

Fraser Place Anthill İstanbul , Türkiye’nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ödülüne aday!

Fraser Place Anthill Istanbul, World Travel Awards’ ın Dünya Seyahat Ödülleri tarafından verilen “ Türkiye’ nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ” ödülüne aday olarak seçildi...

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

Bu sene 4.’sü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF) İstanbul’u tam anlamıyla açık hava karnavalına dönüştürecek. İstanbul Shopping Fest ile tüm istanbul'u alışveriş aşkı saracak.

Teknik Yapı Concord İstanbul'un yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor.

mert optik istanbul mağazaları Haberi

mert optik istanbul mağazaları

Firma, Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi'nde hizmete giren konsept mağazanın yanı sıra Kurtköy Via Port Kipa ve Halkalı Arena Park Kipa mağazaları ile Ege Bölgesi'nde başarısını İstanbul'a da taşımayı hedefliyor. Genel Müdür Yardımcısı Doruk Pala, "İstanbul'da güzel bir başlangıç yaptık. Mağaza sayımızı daha da arürmayı hedefliyoruz" dedi.


Hürriyet...