02 / 05 / 2024

Meryem Tuncel

Meryem Tuncel

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Tuncel tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açıyor!

Oyuncu Meryem Uzerli, senelerdir hayalini kurduğu kafe projesini hayata geçiriyor. İki mekan açacak olan güzel oyuncu, markasını dünyaya taşımak istiyor

Meryem Uzerli: Bir tane dairem var!

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli sessizliğini bozdu. Katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunan Meryem Uzerli, "Bir tane dairem var, başka bir yatırımım yok" dedi...

Kayseri Tarihi Meryem Ana Kilisesi binası kütüphane oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kiçikapı’da bulunan Tarihi Meryem Ana Kilisesi binasını restore ederek 50 bin kitaplık bir kütüphaneye dönüştürdü.

Kayseri'deki Tarihi Meryem Ana Kilisesi kütüphane oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir kütüphanesi’ne çevirilen Tarihi Meryem Ana Kilisesi yarın açılacak.

Kayseri'deki Tarihi Meryem Ana Kilisesi kütüphane oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Kütüphanesi’ne dönüştürülen Kiçikapı’daki Tarihi Meryem Ana Kilisesi'ni bugün itibariyle hizmete açıyor.

Kayseri'deki Tarihi Meryem Ana Kilisesi kütüphane oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kütüphaneye dönüştürülme çalışmalara devam eden Tarihi Meryem Ana Kilisesi’nde incelemeler yaptı.

Meryem Uzerli ABD’de ev'lenecek!

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. ABD'ye giden güzel oyuncu ziyaret ettiği 2+1 daireyi gözüne kestirdi..

Tuncel Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tuncel Proje Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Tuncel tarafından kuruldu. 

Seçim bitti, peki inşaat ve gayrimenkulde durum ne olur?

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Kürşat Tuncel 24 Haziran 2018 seçimlerinin inşaat ve gayrimenkul sektörüne nasıl bir etkisi olacağını yazdı. İşte Tuncel'in yazısı...

Meryem Tuncel Haberi

Meryem Tuncel

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Tuncel tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu. 


Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 03.01) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve  arsalar almak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...