02 / 05 / 2024

metal gyo rapor

metal gyo rapor

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda sermaye arttırımında elde ettiği fonun hangi amaçla kullanılacağına ilişkin raporunu yayınladı.

İŞ GYO Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı!

İŞ GYO tarafından Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değerine ilişkin rapor yayımlandı. Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı. 

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kuzey Boru AŞ'nin halka arzını onayladı.

MHR GYO 2023 yılının ilk 9 ayında 891 milyon 495 bin 322 TL kar elde etti!

MHR GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) 30 Eylül tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, 2022'nin ilk 9 ayında 2.7 milyar TL hasılat elde etti!

Vakıf GYO 30 Eylül 2022 tarihinde sona eren faaliyet dönemine ait finansal rapor, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayımladı. İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar kira geliri elde etti? 

Ziraat GYO tarafından 2022'nin ilk 3 ayına ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal rapor yayınlandı. Peki Ziraat GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar kira geliri elde etti? İşte o veriler...

Ziraat GYO'nun kiralama gelirleri 2022'de yüzde 10 artacak!

Ziraat GYO Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. Maddesine istinaden hazırlanan Ziraat GYO İle İlişkili Tarafları Arasındaki Yaygın Ve Süreklilik Arz Eden İşlemlere İlişkin Rapor'un sonuç bölümünü açıkladı.

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun Başakşehir'deki 24 parselinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde bulunan 24 adet parsel için gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Rapor konusu parsellerin KDV hariç pazar değeri 149 milyon 252 bin 600 TL, KDV dahil pazar değeri ise 176 milyon 118 bin 68 TL olarak belirlendi. 

Mistral GYO ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı 3. döneme ilişkin faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

metal gyo rapor Haberi

metal gyo rapor

Metal GYO bugün yapılan toplantıda sermaye arttımına ilişkin fonların hangi amaçla kullanılacağını raporladı.



Metal GYO Açıklama:


Yönetim Kurulumuzun bu gün yapılan toplantısında;


Seri: VII-128.1 sayılı Tebliğin 33. Maddesi çerçevesinde hazırlamış olan, Sermaye Artırımından Elde Edilen Fonun Hangi Amaçla Kullanılacağına İlişkin Raporu'nun kabulü hususu görüşüldü.


Neticede, 


1) Seri: VII-128.1 sayılı Tebliğin 33. maddesi çerçevesinde hazırlanan Raporun ekte yer aldığı şekliyle kabulüne, 


2) Raporun, Sermaye Piyasası Kuruluna gönderilmesine ve KAP'ta kamuya duyurulmasına 


oy birliği ile karar...