10 / 05 / 2024

Metemtur Otelcilik olağandışı fiyat ve miktar artışı

Metemtur Otelcilik olağandışı fiyat ve miktar artışı

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.

Altın fiyatlarıyla ilgili olağanüstü bir gelişme yaşandı! Elinde altını olanlar tam bu kadara zıplayacak!

Altın fiyatlarında olağanüstü bir gelişme yaşandı! Küresel merkez bankalarının faiz artırımına gitmesiyle altın düşüşe geçti. Ancak uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde altın piyasası büyük bir yükseliş yaşayacak. İşte ayrıntılar...

Akaryakıtın zam yolculuğu… 1 yıl içinde tam 39 kere zam gördü!

2022 yılında enflasyonun olağandışı yükselişi her kalem ürüne pek çok defa zam gelmesine neden olurken, zam şampiyonu denebilecek kalemlerin başında akaryakıt geldi. Yıl boyunca tam 39 kez zam gören akaryakıtta son zam ise 84 TL’lik benzin zammı oldu.

Faiz düşüşü bankalara yaradı Ne oldu da bankalar 1 ayda yüzde 70 yükseldi? 

Dünya gazetesi yazarlarından Şeref Oğuz bugünkü köşesinde bankalarda yaşanan bahar havasını masaya yatırdı. Her alanda olağandışı fiyat hareketliliklerine dikkat çeken Şeref Oğuz, banka sektörü hisselerinin defter değerlerinin altına gerilediği, yabancıların satışları ile dibi indiği bir ortamda bir

Gayrimenkul sektöründe olağan dışı fiyat artışına neden olan kişiler hakkında inceleme başlatılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yazılı bir açıklama yaptı. Bakan Nebati tarafından yapılan yazılı açıklamada gayrimenkul sektöründe olağandışı fiyat artışlarına dönük kapsamlı bir çalışma başlatıldığı açıklandı.

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Amır Fazlı, Ghalamreza Nezamı ve Parı Jadıdımıandıoab ortaklığında kuruldu.

Adese Gayrimenkul'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Adese Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak nezdinde kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durumu bulunmuyor.

Deniz GYO'nun fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Deniz GYO tarafından hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Pera GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Pera GYO'nun payları üzerinde gerçekleştiği belirtilen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Yeşil Yapı'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil Yapı'nın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Metemtur Otelcilik olağandışı fiyat ve miktar artışı Haberi

Metemtur Otelcilik olağandışı fiyat ve miktar artışı

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. açıklaması;


Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri"ne ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durum Açıklamasına İlişkin Tebliği"ne göre,  kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu...