03 / 05 / 2024

meteoroloji hangi iller için yağış uyarısı yaptı

meteoroloji hangi iller için yağış uyarısı yaptı

Bugün görülecek yağışlar, Batı Karadeniz, İzmir, Aydın, Manisa, Isparta, Samsun ile Antalya'nın kuzeybatı, Burdur'un doğu, Amasya, Çorum ve Çankırı'nın kuzey kesimlerinde lokal dolu ve kısa süreli fırtınayla birlikte kuvvetli olması bekleniyor.

MTA'dan Türkiye'nin diri fay hattı haritası! Hangi iller riskli?

Dün gece Çınarcık açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da hissedildi. Daha sonra da Gümüşhane'de 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Meydana gelen peş peşe depremler sonrası MTA'nın diri fay hattı tekrar gündeme geldi. İşte deprem riski haritası ve haberin detayları...

Kiralık ev arayanlara müjde! İstanbul dahil kira fiyatları düşüyor: En çok düşüş hangi illerde?

Kira fiyatlarında üç senenin ardından ilk defa gerileme yaşandı. Peki kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde düştü? İşte o iller...

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

Konut metrekare fiyatları bir senede yüzde 89.1 yükseldi: 10 bin 891 TL olan metrekare fiyatı 20 bin 596 TL oldu!

Ev alacak vatandaşlar sık sık konut fiyatlarındaki son durumu merak ederken, BETAM'ın açıkladığı rapor konut fiyatlarındaki artışı gözler önüne serdi. Peki hangi iller artışta zirvede?  

Depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

MEB tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerdeki öğretmenlere iller arası tayin hakkı verildi. Peki depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Bugün hangi iller sallandı? İşte 25 Haziran 2023 deprem listesi...

Türkiye'de meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. Peki, bugün hangi illerde deprem oldu? İşte 25 Haziran 2023 deprem takvimi...

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi Mayıs 2023 tek tek açıklandı! Evde bakım maaşı sorgulama detayı 17 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi Mayıs 2023 tek tek açıklandı. Peki evde bakım maaşı hangi illerde yattı? Evde bakım maaşı sorgulama detayı 17 Mayıs 2023... 

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya

Meteoroloji'den sarı alarm: 22 şehir için geçerli!

Meteoroloji Genel Müdürü, yağış uyarısında bulunarak vatandaşların önlem alması gerektiğini söyledi. Şiddetli yağışın etkili olacağı iller de açıklandı. Detaylar haberimizde.

Konut piyasalarındaki düşüşün sebebi ne? Hangi iller etkilendi?

Uzmanlara göre Türkiye konut piyasası, seçimler öncesinde piyasadaki zayıflık nedeniyle bir durgunluk ve fiyat düşüşleri yaşıyor. Ev fiyatları önemli ölçüde yükselmedi veya düşmedi, ancak satış reklamlarında %5'lik bir düşüş dikkat çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısına göre, 19 ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların devam edeceği uyarısını yaparak, hangi 19 ilde yağış beklendiği konusunda detayları açıkladı. Haberimizde konuyla ilgili tüm bilgiler yer alıyor.

Evde bakım maaşı yatan iller listesi tek tek açıklandı! Evde bakım maaşı Nisan 2023 hangi illerde ödendi?

4 bin 337 TL olarak ödenen evde bakım maaşı yatan iller listesi tek tek açıklandı... Peki evde bakım maaşı Nisan 2023 hangi illerde ödendi?

Evde bakım paraları hangi illerde yattı? İşte hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi! Hemen bakın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen evde bakım paraları hangi illerde yattı? Hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi haberimizde yer alıyor. Hemen bakın! 

meteoroloji hangi iller için yağış uyarısı yaptı Haberi

meteoroloji hangi iller için yağış uyarısı yaptı


Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bugün görülecek yağışlar, Batı Karadeniz, İzmir, Aydın, Manisa, Isparta, Samsun ile Antalya'nın kuzeybatı, Burdur'un doğu, Amasya, Çorum ve Çankırı'nın kuzey kesimlerinde lokal dolu ve kısa süreli fırtınayla birlikte kuvvetli olması bekleniyor.


Açıklamada, vatandaşlar su baskını ve yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli olmaları konusunda...