16 / 05 / 2024

Metin Feyzioğlu tapu işlemleri için öneri

Metin Feyzioğlu tapu işlemleri için öneri

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bersu Çelik, Gaye Kepiç ve Metin Halifeoğlu ortaklığında kuruldu.

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Tapu iptal davasına açıklamasız dekont kararı!

Kırklareli'nde yaşayan Şükran Köseoğlu, tapu iptal davası açtı. Köseoğlu'nun tapu için ödeme yaptığı dekontta açıklama yapmaması nedeniyle davaya ret kararı verildi.

Müteahhitlerden tapu harcı kaldırılsın talebi!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, alınabilir seviyede konut üretebilmesi için malzemede KDV'nin yüzde 8'e düşürülmesi, 150 metrekare altı konutlarda da tapu harcının kaldırılması gerektiğini belirtti. Tellioğlu, "Gereken önlemler alınmazsa İstanbul'da ev fiyatları Mayıs'ta 3 milyon TL'ye ulaşır" dedi.

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keydal tarafından kuruldu.

Ev alacaklar dikkat! Tapu oyununa gelmeyin!

Ev almak isteyenler vatandaşlar dikkat. Tapuda müstakil olarak gösterilen evler aslında müstakil  tapu olmayabiliyor. Hukukçu Umut Metin, satın alınmak istenen evlerin tapuları için sorgulama yapılması gerektiğini dile getiriyor.

Metin Feyzioğlu tapu işlemleri için öneri Haberi

Metin Feyzioğlu tapu işlemleri için öneri

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, avukatlık mesleği için yapılan ve planlanan çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Feyzioğlu, tapu işlemlerinde avukatların da yer alması gerektiğini dile getirdi. 

Türkiye'deki tüm avukatların Avukatlar Günü'nü kutlayan Feyzioğlu, yargının bir ülkenin bel kemiği olduğunu, hukuk devletinin ancak bağımsız, tarafsız ve güçlü bir yargı erkiyle taçlandırılabileceğini söyledi.

Yapılması istenen değişiklikler 

Feyzioğlu, planda yer alanlar dışında mücadelesini verdikleri ve yapılmasını arzuladıkları değişiklikler olduğunu da dile getirdi.

Bu kapsamda, tapuda vatandaşa avukat güvencesi verilmesini istediklerine dikkati çeken Feyzioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Alıcı ve satıcı avukatlarıyla tapuya gelmelidir. Alıcının ve satıcının avukatları, alım satım sözleşmesini incelemelidir. Onlar olmadan gayrimenkulün tapuda alım satımı yapılmamalıdır. Yılda toplam 2,5 milyon gayrimenkul alınıyor, dolayısıyla 2,5 milyon gayrimenkul satılıyor. Teklifimiz...