16 / 05 / 2024

metin genç kimdir

metin genç kimdir

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığının ikinci yılını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Genç, ele alınan ve yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas evli mi?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas’ın mesleği nedir? Metin Barokas eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

metin genç kimdir Haberi

metin genç kimdir

Gümüşhaleli şehit Tamer Aktaş’ı anarak konuşmasına başlayan Başkan Genç, “Yer Yüzünün önemli bir coğrafyasındayız. Çok güzel bir toplardayız. Daha iyi tabirle, bu topraklar üzerinde tarihten beri emelleri olan hedefleri olan müşterek bir kısım senaryolar var oyunlar var. Bu emellere ulaşmak isteyenler tabi ki taşeron örgütler kullanıyorlar. Daha once başka isimlerle kullandılar. Şimdi başka başka isimler kullanıyorlar. Bazen etkink, bazen din adına ama inançlarımızla alakası olmayan inancı kullanarak bir kısım örgütlerle beraber emellerine ulaşmak isteyenler var. Bu güçlere karşı dik duran bir milletiz. Tarihimizi çok daha iyi görerek adımlar atmamız lazım” ifadelerini kullandı.


Samimiyet Böyle Olur


Başkan Genç açıklamalarına şöyle devam etti:”Bizler siyasi propaganda dönemimizde çalışmalarımızda Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçildiğimizde nelere yapabileceğimiz yönünde beyannamelerde bulunduk. Bu şehri daha yaşanabilir hale nasıl...