27 / 04 / 2024

metin torun özgeçmiş

metin torun özgeçmiş

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olarak 10 yıl görev yapan Metin Torun, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Beykoz Belediye Başkan aday adayı olmak için 30 Ekim 2013’te bu görevinden istifa etti. Peki Metin Torun kimdir?

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas evli mi?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas’ın mesleği nedir? Metin Barokas eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

2023’te belediye işçilerine kadro gelecek mi? Meclis gündemine geldi! İşte herkesin merak ettiği o sorunun cevabı...

Sözleşmeliye kadro düzenlemesi ile alakalı 12 maddelik taslak metin 12 Ocak 2023 tarihinde TBMM gündemine geldi. 2023’te belediye işçilerine kadro gelecek mi? İşte detaylar...

Torun veraset ilamı çıkarabilir mi? Veraset ilamı için kimler başvurabilir?

Veraset ilamına dair pek çok soru yöneltilmektedir. Onlardan biri de “Torun veraset ilamı çıkarabilir mi” sorusudur. İşte merak edilen detaylar!

KYK borcu ödemelerinde sürpriz haber: Borçlar ödenecek mi yoksa silinecek mi son dakika gelişmesi!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan öğrenim kredisi çeken öğrencilerin borç ödemeleri ne zaman yapılacak. KYK borçları ödenecek mi yoksa silincek mi, hükümetin sosyal medyada gündeme gelen yüksek faiz ödemelerine ilişkin geliştirdiği iki formülü ortaya çıktı.

Hükümetin dolarla ilgili sır planı ortaya çıktı! Yükselecek diye bekleyenlere kötü haber mi?

Dolar kuru yeni haftanın ilk gününde, yüzde 1'e yakın artış yaşadı. Dolar, serbest piyasada 16,57 lira civarında, euro ise yüzde 1,1 yükselişle 17,78 liradan işlem gördü. Hükümetin dolar konusundaki beklentisi ve planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Akay Kamiloğlu ve Metin Bilir ortaklığında bugün kuruldu.

İstanbul’dan taşınana destek geldi!

Hükümetin az gelişmiş 23 ilin cazibesini artırmak üzere yürürlüğe koyduğu programın detayları belli oldu. İstanbul, Ankara, İzmir gibi gelişmiş illerden az gelişmiş 23 ile taşınan fabrikalara da destek geldi.

metin torun özgeçmiş Haberi

metin torun özgeçmiş

Metin Torun kimdir?


1963 yılında Bayburt’ta doğan Metin Torun ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri (Harita) Mühendisliği bölümünden 1986 yılında mezun oldu.1993 yılına kadar  özel sektörde Mühendis ve şantiye şefi olarak çalıştı.1993-1996 yılları arasında Bağcılar Belediyesi'nde İmar Müdür Muavini,1996-2004 yılları arasında İSKİ Genel Müdürlüğü’nde Harita Müdürü ve 2004 yılı itibariyle de Beykoz Belediyesi Başkan yardımcısı olarak görevine devam etti. 


2004 yılında Muharrem Ergül dönemi ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Metin Torun, 2009 seçimleri sonrası Yücel Çelikbilek’le görevine devam ederken seçimlere aylar kala görevinden istifa etti.  Beykoz Bayburtlular Dernek Başkanlığı görevini de yürüten Metin Torun 2014 Yerel Seçimleri’nde Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olmak için 30 Ekim 2013’te Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılığı...