09 / 05 / 2024

metrekare fiyatları en çok nerede arttı

metrekare fiyatları en çok nerede arttı

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Wiliams'a göre, 2015'te İstanbul'da metrekare fiyatları yüzde 12 artarken, en çok artış yüzde 40 oranıyla Başakşehir'de görüldü.

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

O ilin konutta gözde ilçeleri tek tek açıklandı! Metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Lisanslı Değerleme Uzmanı İbrahim Ceylan, Erzurum konut sektörü ile iligli değerlendirmelerde bulundu. Erzurum'un en çok tercih edilen bölgeleri ve konut metrekare fiyatları tek tek açıklandı. 

Çarşı pazarda fiyatlar el yakıyor! İşte mart ayında fiyatları en çok artan ve ucuzlayan ürünler!

Hayat pahalılığı vatandaşları canından bezdirdi. Ramazan ayında bazı marketler temel gıda ürünlerinde ve ette fiyatları sabit tuttuklarını açıklasalar da her gün değişen etiketler tam tersini söylüyor. İşte, geçen ay fiyatları en fazla artan ve ucuzlayan ürünlerin listesi...

80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler metrekare metrekare fiyatları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasındadır. İşte en çok merak edilen prefabrik metrekareleri ve onların fiyat aralıkları!

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Kiralık ev fiyatları Şubat 2022'de en çok hangi illerde arttı?

Türkiye'de ortalama kiralık ev ilan metrekare fiyatlarında gerçekleşen senelik yükseliş oranı Şubat 2022'de yüzde 84,2 olarak belirlenirken, ortalama kiralık ev ilan metrekare fiyatı 30 Türk Lirası'na yükseldiği tespit edildi.

Konut fiyatları 2021'de en çok hangi illerde arttı?

Türkiye'de ortalama konut metrekare satış fiyatı 5 bin 137 Türk Lirası, ortalama konut fiyatı 678 bin 84 Türk Lirası oldu. Peki konut fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Arsa fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de konut imarlı arsa fiyatları ortalama yüzde 60, arazi fiyatları da yüzde 120 arttı. Peki arsa fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Başakşehir’de markalı konutların metrekare fiyatları 9 bin TL'ye çıktı!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Başakşehir’de metrekare fiyatları 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değişiyor.

Konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye Genelinde Konut Satış Fiyatlarında Yıllık Değer Artışı yüzde 29,7 oldu. Peki konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Prefabrik ev metrekare fiyatları 2021!

Koronavirüs salgını ile beraber kalabalık şehirlerden kaçmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev kiralamaya ve satın almaya başladı. Peki, prefabrik ev metrekare fiyatları ne kadar? İşte prefabrik ev metrekare fiyatları 2021...

metrekare fiyatları en çok nerede arttı Haberi

metrekare fiyatları en çok nerede arttı

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol, konut sektöründe 2015 yılı verilerini Özgür Düşünce gazetesine açıkladı. Bir yılda konut fiyatlarının en çok arttığı bölgenin Başakşehir olduğunu bildiren Emre Erol, Başakşehir'de 2014'te 2 bin 500 lira olan metrekare fiyatlarının 3 bin 500 liraya yükseldiğini kaydetti. Erol, İstanbul'da satılık konutlar da metrekare fiyatları ortalamasının, yüzde 12 artışla, 3 bin 575 TL olduğu bilgisini verdi. Başakşehir'deki bu fahiş artışta, yüksek fiyatlarla konut alan veya kiralayan Suriyeli zenginlerin etkisi olduğu tahmin ediliyor. 


KİRALARA YÜZDE 4 ZAM 

Erol, "Kadıköy ve Bakırköy'de bu rakamlar yüzde 33 artışla 6 bin liradan 8 bin liraya çıktı. Ümraniye'de ise yüzde 26 artışla, 2 bin 600 liradan 3 bin 300 liraya yükseldi" dedi. Türkiye genelinde kiralık metrekare fiyatlarının...