06 / 05 / 2024

Metrekare Yapı adresi

Metrekare Yapı adresi

Metrekare Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Aydın ve Bekir Ercan Güneş ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

24 ilin gürültü eylem planı tamamlandı: Tam 65 bin 601 metrekare gürültü bariyeri yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladıklarını, 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımını sürdürdüklerini kaydetti.

1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır?

Arsa, bahçe ve tarla gibi alanların ölçümünde kullanılan dönüm terimi daha çok halk arasında kullanılmaktadır ve alanı tarif ederken kolaylık sağlamaktadır. Peki, 1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar…

Metrekare nasıl hesaplanır? Dikdörtgen ve yuvarlak odaların metrekare hesaplaması nasıl yapılır?

Metrekare hesaplama işlemi genellikle ev alırken vatandaşların başını ağrıtsa da oldukça kolaydır. İşte, Metrekare nasıl hesaplanır? Dikdörtgen ve yuvarlak odaların metrekare hesaplaması nasıl yapılır? sorularının yanıtları…

Kentsel dönüşümde anlaşma şartına uyulmazsa dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kentsel dönüşümde bir yerimiz vardı. 10 gün içinde teslim olacak ama net 21 metrekare olması gereken dükkan 15 metrekare yapılmış. Alıp öyle mi hukuki süreci başlatayım? Nasıl bir yol izlemem lazım?' sorusunu yanıtladı.

Bir Metrekare Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bir Metrekare Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit Gizli tarafından kuruldu.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verildi!

İzmit Belediyesi'nin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250 metrekare yapı, iş yeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verildi.

6 ayda 75.3 milyon metrekare için yapı ruhsatı verildi!

Yapı izin istatistikleri 2018 yılı Ocak-Haziran ayları verileri açıklandı. Sonuçlara göre, ilk altı ayda 75.3 milyon metrekare için yapı ruhsatı verildi...

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Boztepe tarafından kuruldu.

Ümraniye Belediyesi'nden 73 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ümraniye Belediyesi,  Saray (İnkılap) Mahallesi'nde yer alan 6 bin 86 metrekare arsa ve üzerindeki yüzde 40’ı tamamlanmış, 63 bin 643,14 metrekare yapıyı ihale ile satıyor...

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Başyapıt Dragos'ta metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor!

1953 yılından beri Kayseri’de faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, İstanbul'daki ilk konut projesini hayata geçiriyor. Toplam 32 bin metrekare alanda inşa edilecek Başyapıt Dragos, 70 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Tarlaya kaç metrekare ev yapılır?

İmar Kanunu gereğince imarsız olan bu tarlalar üzerinde yapılaşmaya izin verilmiyor. Ancak belli sınırlamalar dahilinde tarlaya inşaat yapılabiliyor. Peki, tarlaya kaç metrekare ev yapılır?

Kaç metrekare arsaya kaç metrekare ev yapılır?

Arsası olup, üzerinde bina inşa etmek isteyen kimseler geçici müteahhitlik belgesi alarak kendisi inşaat yapabiliyor. Peki, bir arsa üzerinde ev inşaatı nasıl yapılır? Kaç metrekare arsaya kaç metrekare ev yapılır?

Metrekare Yapı adresi Haberi

Metrekare Yapı adresi

Metrekare Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Aydın ve Bekir Ercan Güneş ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu. 


Metrekare Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...