16 / 05 / 2024

metro Real

metro Real

Alman perakende şirketi Metro, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.Anlaşmanın düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alınmasının ardından yaz sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Real 282 mağazasıyla satılacak!

Metro, Real hipermarketler zincirini satacak. 282 mağazası bulunan Real'e Amazon'un talip olacağı iddia ediliyor.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

Real marketleri İzmir ve Eskişehir'de açılacak!

Alman Metro Group’tan ‘Real’ marketlerini satın alan Beğendik grubu, 12 hipermarket ile faaliyet gösteren zinciri, Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kâra geçirdi.

Beğendik ile REAL, Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıklamıştı. Beğendik ile REAL hipermarketler arasındaki hisse devri için Rekabet Kurumuna başvuruda bulunuldu

Real Türkiye’yi Hacı Duran Beğendik satın aldı!

Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Metro Group tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, Real'in Türkiye operasyonunu satmak üzere Hacı Duran Beğendik ile anlaşma imzaladı.

Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattı!

Real Türkiye'nin Beğendik'e satışının tüm 12 mağazayı ve Genel Müdürlüğü kapsadığı belirtilerek, "Bu gelişme ile Real, tamamen Almanya'daki operasyonunun başarılı bir şekilde gelişmesine odaklanacaktır" ifadesi kullanıldı...

Metro, Real perakende zincirini Hacı Duran Beğendik'e sattı!

Alman perakende şirketi Metro, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.Anlaşmanın düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alınmasının ardından yaz sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Beğendik Marketler Zinciri, Real’i satın aldı!

Beğendik Marketler Zinciri, Alman Real’i satın aldı. Avrupa’nın en büyük perakende şirketlerinden Metro Group bünyesinde bulunan Real’in İstanbul, Ankara, Konya, Antalya ve İzmit’teki 12 mağazası Beğendik’e geçti.

Metro Toptancı Market, Türkiye'deki 20. mağazasını açtı!

Dünyada 30 ülkede 700 mağazası bulunan Metro Toptancı Market, 15.5 milyon Euroluk yatırımla 20nci mağazasını Mersinde hizmete açtı. Açılış töreninde konuşan Metro Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Türkiye'de 4 mağaza daha açacaklarını söyledi

metro Real Haberi

metro Real

Alman perakende devi Metro Group Türkiye'deki Real zincirini Kayserili Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı.


Alman perakende şirketi Metro, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.


Metro tarafından yapılan açıklamada anlaşma kapsamında Türkiye'deki 12 Real mağazasının tümünün Beğendik'e geçeceği belirtilerek, "Bu anlaşma ile Real tümüyle Almanya'daki işlerinin başarıyla geliştirilmesine odaklanacaktır" denildi.


Anlaşmanın düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alınmasının ardından yaz sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.


Yaklaşık 1,800 kişiyi istihdam eden Real Türkiye 2012/13 mali yılında 256 milyon euro ciro elde etti.


1986'DA KAYSERİ'DE KURULDU

Real’in altısı İstanbul’da, dördü Ankara’da, birer tane de İzmit, Konya ve Antalya’da olmak üzere toplam 12 mağazası bulunuyor.


Beğendik ise 1986 yılında Kayseri'de kurulan ve 1993 yılında ankara Kocatepe'deki mağazasını açarak büyümeye başlayan bir firma. Real'i alarak İstanbul pazarına...