05 / 05 / 2024

metrobüse yakın konut projeleri

metrobüse yakın konut projeleri

Emlakkulisi.com takipçileri için metrobüse yakın konut projelerini mercek altına aldık. İşte avantajlı lokasyonu ile ulaşımın kalbinde yükselen metrobüse yakın konut projeleri...

Dolar tarihi rekora yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları

Seçim öncesi dolar/TL kuru yükselişini hızlandırarak tarihi rekora yakın seyrediyor. Peki Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları.

Seçimden sonra konut ve otomobil piyasasını neler bekliyor? Para kazanmak kolay olmayacak! 

Yerel seçimlere sayılı günler kala, seçim sonrası ekonominin seyri merak ediliyor. 88 bin takipçili Piyasa Kurdu isimli kullanıcı, X hesabından seçim sonrası konut ve otomobil piyasası ile ilgili bir değerlendirmesini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

2023 yılının ilk yarısı seçimlerden dolayı çok hareketli geçti. Seçim sonrası ise uygulanan sıkı para politikası, gayrimenkul sektörünü etkiledi. Peki seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

Türkiye genelinde 5 milyona yakın konut yeni yasayla kentsel dönüşüme girmeli! 

Kentsel dönüşüm yasasıyla Türkiye genelinde 5 milyon konutun kentsel dönüşüme girmesi bekleniyor. Deprem bölgesinde ise 850 bin konut dönüştürülecek.  Peki, Yeni yasa kentsel dönüşümü nasıl etkileyecek? 

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

TOKİ'den Ordu'ya 200'e yakın konut geliyor! Tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ordu Perşembe projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 400'e yakın konut geliyor! Ucuz konut bekleyenlere müjde!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın'da 390 konut ve 8 dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...

metrobüse yakın konut projeleri Haberi

metrobüse yakın konut projeleri

Uzmanlara bir projeyi değerli kılan 3 şey nedir diye sorduğumuzda; cevap "lokasyon, lokasyon, lokasyon" Satın almayı düşündüğünüz evin lokasyonu yani metrobüs, metro, otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığı oldukça önemli. Özellikle trafiğin insanlar için bir çile haline geldiği İstanbul'da evin metrobüse yakın olması 2 kat daha fazla önem teşkil ediyor. Evinizin 2 adım ötesindeki metrobüse binip, İstanbul'un birçok merkezi yerine  bir kaç dakikada gitmeyi kim istemez ki... Bu haberimizde metrobüse yakın konut projelerini mercek altına aldık. İşte ulaşımın kalbinde yükselen o konut projeleri...




Platform Merter metrobüsün yanı başında E-5 üzerinde yükseliyor

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğu Şehircilik tarafından Merter'de hayata geçirilen...