05 / 05 / 2024

metrobüse yakın satılık daireler

metrobüse yakın satılık daireler

Emlakkulisi.com takipçileri için metrobüse yakın konut projelerini mercek altına aldık. İşte avantajlı lokasyonu ile ulaşımın kalbinde yükselen metrobüse yakın konut projeleri...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Babacan Premium Esenyurt satılık daire!

Babacan Premium Esenyurt satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilen proje metrobüse 500 metre yakınlıkta yer alıyor.

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Maritza Vadi Beykoz satılık!

Maritza Vadi Beykoz satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salondan, dublekse kadar daire tipleri mevcut. Projede 300'e yakın daire bulunuyor.

Park Mavera 2. Etap Başakşehir Evleri satılık!

Blokların 14 - 25 kat arasında değiştiği proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükseliyor. Park Mavera 2. Etap Başakşehir Evleri satılık seçenekler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

232 Flora Gaziemir satılık!

Toplam 7 bin 31 metrekare arsa alanında yükselecek olan projede 100'e yakın daire yer alıyor. 232 Flora Gaziemir satılık daire seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

metrobüse yakın satılık daireler Haberi

metrobüse yakın satılık daireler

Uzmanlara bir projeyi değerli kılan 3 şey nedir diye sorduğumuzda; cevap "lokasyon, lokasyon, lokasyon" Satın almayı düşündüğünüz evin lokasyonu yani metrobüs, metro, otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığı oldukça önemli. Özellikle trafiğin insanlar için bir çile haline geldiği İstanbul'da evin metrobüse yakın olması 2 kat daha fazla önem teşkil ediyor. Evinizin 2 adım ötesindeki metrobüse binip, İstanbul'un birçok merkezi yerine  bir kaç dakikada gitmeyi kim istemez ki... Bu haberimizde metrobüse yakın konut projelerini mercek altına aldık. İşte ulaşımın kalbinde yükselen o konut projeleri...




Platform Merter metrobüsün yanı başında E-5 üzerinde yükseliyor

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğu Şehircilik tarafından Merter'de hayata geçirilen...