02 / 05 / 2024

Metrofis Yücesoy İzmir iletişim

Metrofis Yücesoy İzmir iletişim

Metrofis Yücesoy projesinde fiyatlar 248 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılının sonuna doğru teslim edilecek...

Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesi "Ofis alırken de Yücesoy" sloganıyla tanıtılıyor. Peki Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Osmanlı'nın son mirasçıları büyük servetin peşine düştü! 

1800’lü yıllarda İzmir Valiliği yapan Hacı Osman Paşa’nın oğlu Ali Ağa ile Sultan Abdülmecid ve Sultan Abdülaziz zamanında sadrazamlık yapan damadı Mehmet Emin Ali Paşa’nın torunları olan 5 ailenin bireyleri miraslarının peşine düştü...

İzmir yeni yatırımlarla yükseliyor!

Folkart Yönetim Kumlu Başkam Mesut Sancak, son 5 yılda İzmir’de gayrimenkul yatırımı yapanların yüksek gelir elde ettiklerini ve tüm verilerin bu ivmenin hızlanarak süreceğini işaret ettiğini söyledi...

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi GSF binası yıkılacak!

Türkiye’nin ilk ve en büyüğü olan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuarı yerleşkesinin boşaltılması ve yıkılması kararlaştırıldı.

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat!

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen proje Yücesoy Mimarlık imzasını taşıyor. 

Metrofis Yücesoy İzmir iletişim Haberi

Metrofis Yücesoy İzmir iletişim

Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesi 102 ofisten meydana geliyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesinde kişiye özel ödeme yapılabiliyor.
 

Metrofis Yücesoy İzmir projesinde ofislerin büyüklükleri 28 metrekare ile 74 metrekare aralığında değişiyor. İzmir Metrofis Yücesoy ofis fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Metrofis Yücesoy projesi, Bornova'da stadyum metro istasyonunun yanı başında, yeni adalet sarayının tam karşısında yer alıyor. Metrofis Yücesoy projesinde teslimler Eylül 2018 yılında yapılıyor.

Metrofis Yücesoy ofis projesinde ödemeler, yüzde 50 peşinat ödemesi sonrasınnda, kalan yüzde 50 kısım teslimlerde ödeniyor. 

Metrofis Yücesoy İzmir iletişim!

(0232) 446 01 02 
http://www.yucesoymuhendislik.com/
Gizem...