02 / 05 / 2024

metrofis yücesoy proje fiyatları

metrofis yücesoy proje fiyatları

Metrofis Yücesoy projesinde fiyatlar 248 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılının sonuna doğru teslim edilecek...

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Yılmaz tarafından kuruldu.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Sinpaş Finans Şehir getiri potansiyeli en yüksek proje!

Sinpaş Finans Şehir, 40 markalı konutun içinden yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan proje olarak seçildi.  

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

metrofis yücesoy proje fiyatları Haberi

metrofis yücesoy proje fiyatları

Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesi 102 ofisten meydana geliyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesinde kişiye özel ödeme yapılabiliyor.
 

Metrofis Yücesoy İzmir projesinde ofislerin büyüklükleri 28 metrekare ile 74 metrekare aralığında değişiyor. İzmir Metrofis Yücesoy ofis fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Metrofis Yücesoy projesi, Bornova'da stadyum metro istasyonunun yanı başında, yeni adalet sarayının tam karşısında yer alıyor. Metrofis Yücesoy projesinde teslimler Eylül 2018 yılında yapılıyor.

Metrofis Yücesoy ofis projesinde ödemeler, yüzde 50 peşinat ödemesi sonrasınnda, kalan yüzde 50 kısım teslimlerde ödeniyor. 

Metrofis Yücesoy İzmir iletişim!

(0232) 446 01 02 
http://www.yucesoymuhendislik.com/
Gizem...