02 / 05 / 2024

Metropolitan İstanbul son daireler

Metropolitan İstanbul son daireler

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den satışa sunuluyor...

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Borsa’da son dakika! Borsada devre kesici çalıştı, işlemler geçici olarak durduruldu!

Ülkemizi büyük bir üzüntü ve yasa boğan deprem felaketi gündemdeki önemini korurken, Borsa İstanbul’da da satış ağırlıklı seyir devam ediyor. Endeks güne yine kayıplarla başlarken, Borsa İstanbul son dakika yaptığı açıklama ile devre kestiğini duyurdu.

Küçük yatırımcılar için tehlike çanları çalıyor! Ekonomistler birer birer uyardı!  Yatırım yapacaksanız hemen bu habere

Borsa İstanbul, son bir ayda % 27 değer kazandı. BİST BANKA’da ise artış ise aylık % 91 oldu. Ekonomistler küçük yatırımcılara ise çok önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Kanal İstanbul depremi etkiler mi?

8 senedir tartışılan çılgın proje Kanal İstanbul son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki profesörler Kanal İstanbul için ne diyor?

İstanbul metro ağlarıyla ulaşımda çağ atladı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç "İstanbul son 20 yılda çok değişti. Çok büyük projelerle tanıştı. Bugüne kadar ortaya konulan hizmetleri tamamlayacak, bir adım daha ileri taşıyacak projelere ihtiyacı var" diye konuştu.

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Kanal İstanbul ile 22 bölge değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında 'Çılgın Proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul, son yedi yılda Arnavutköy, Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehir ilçelerindeki 22 bölgede konut fiyatlarını yükseltti..

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

İstanbul Avrupa’nın 4 mega şehrinden biri!

İstanbul son dönemde yaşanan tüm olaylara rağmen dünyanın 4 mega şehrinden biri oldu. JLL Türkiye Başkanı Avi Alkış, yaptıkları araştırmada Londra, Moskova ve Paris’in ardından İstanbul’un büyük gelişme gösterdiğini belirterek “İstanbul artık güvenilir bir finans merkezi” dedi.

Ritim İstanbul son etap fiyatları!

Ritim İstanbul son etap fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Ritim İstanbul son etapta kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın toplamda 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirdiği Ritim İstanbul'un son etabı satışa çıktı. İşte, Ritim İstanbul son etapta kampanya detayları...

Doğalgaz faturasına vade farksız 3 taksit uygulaması uzatıldı!

İstanbul son 20 yılın en soğuk kışını yaşarken İGDAŞ, İstanbulluların rahat, güvenli ve verimli ısınması için kentin her köşesine kesintisiz bir biçimde doğalgaz dağıtımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Metropolitan İstanbul son daireler Haberi

Metropolitan İstanbul son daireler

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den başlayan metrekare fiyatlarla sahip olun!


İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde yükselen Wish Projesi icerisinde yer alan Metropolitan İstanbul Kule, Türkiye’de son yıllarda rağbet görmeye başlayan Hotel Apartments konseptiyle yükseliyor. Avrupa yakasının otel sorununa çözüm olarak tasarlanmış lüks dairelerden oluşan Metropolitan İstanbul Kule 5 yıldızlı lüks bir hotel gibi işletilecek 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde otel dairelerine sahip. Daire büyüklüklerinin 40 metrekareden başladığı Metropolitan İstanbul Kule’de 1+0 daireler hem fiyat olarak hem hotel dairesine sahip olmanın verdiği ayrıcalıkla sizleri bekliyor. 


Metropolitan İstanbul Kule ayrıcalıkları içerisinde; fitness, toplantı salonları, çocuk oyun alanları, açık...