09 / 05 / 2024

mevduat faizleri yükseldi mi

mevduat faizleri yükseldi mi

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 15'e yükseltmesinden sonra TL mevduat faizlerinde de yüzde 15 seviyesi görülmeye başlandı.

Mevduat faizleri ne kadar? 750 bin TL'si olan aylık bu kadar kazanıyor: İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Bankalar müşterilerini arayarak ya da SMS göndererek mevduat faizine çekmeye çalışıyor. Peki mevduat faizleri ne kadar? İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat hesaplarında vergi oranları yükseldi!

Türk Lirası’nın  değerini artırmak için indirimli olarak uygulanan mevduat hesaplarında ve yatırım fonu stopaj oranları arttı. 6 aya kadar vadeli hesaplarda stopaj oranı yüzde 5'ten yüzde 7,5'a yükseldi. Karar Resmi Gazete’de yayınlandı.

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Mevduat faizleri yüzde 57'ye çıktı! En yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte 1 milyon TL'nin banka banka faiz oranları!

Yastık altında parası olan vatandaşlar bankaların mevduat faizlerini merak ediyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka faiz oranları 26 Mart 2024...

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Bankalara belirli bir para yatıranlar, mevduat faizleri sayesinde aylık kazanç elde ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Güncel mevduat faiz oranları ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Banka banka mevduat faizleri yükseldi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar oldu?

Yılın başında düşüşe geçen mevduat faizleri, son günlerde yönünü yukarı doğru çevirmiş durumda. Buna göre, bankaların aylık mevduata uyguladığı ortalama senelik faiz oranı yüzde 49'a kadar çıktı.

Mevduat faizleri yeniden yükselişe geçti!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Türk Lirası mevduat faizleri, beş haftalık düşüş serisinden sonra geçtiğimiz hafta yeniden yükselişe geçti. Ancak paylaşılan bilgilere göre mevduat faizlerinin yeniden yükselişe geçeceği belirtildi.

Bankada parası olanlara kötü haber! Mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü!

Mevduat faizindeki artışın ardından bankaların bilanço düzeltme çabalarının etkisiyle mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü.

Mevduat faizleri düşmeye başladı! Bankalar faizleri neden düşürüyor?

Yüzde 50’yi aşan mevduat faizleri 2024 yılı ile beraber gerilemeye başladı. Gazeteci Zeynep Aktaş sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak "Mevduat faiz oranlarındaki gerilemeyi neye bağlıyorsunuz?" diye sordu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Mevduat faizleri yükseliyor, bankaya para yatırırken nasıl bir strateji izlenmeli? 

Girişimci Mert Ergün, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda mevduat faizinin yükseliş trendinde olduğu dönemlerde bankaya para yatırılırken nasıl bir strateji izlenmesi gerektiğini yazdı. İşte Mert Ergün'ün o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Bankada parası olanlar hemen baksın! Paranız daha çok katlanacak! Mevduat faizi yüzde 52'yi aştı!

Dün açıklanan Merkez Bankası'nın politika faizi yüzde 42,5 seviyesine yükselmesinin ardından mevduat faizleri de yüzde 52'yi aştı.

Mevduat faizleri yüzde 46'ya dayandı! Bankada parası olanlar dikkat!

Mevduat faizlerinde görülen hareketlenme geçtiğimiz hafta da devam etti. Mevduat faizlerinde 1-3 ay arası vadeli mevduat faizleri yüzde 46'ya dayandı. 

Bankada parası olanlar hemen baksın! Mevduat faizleri artmaya devam edecek mi?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası politka faizini yüzde 35 seviyesine yükseltmesinin ardından bankalar da mevduat faizlerinin yükseltmeye başladı. Peki mevduat faizleri yükselmeye devam edecek mi?

mevduat faizleri yükseldi mi Haberi

mevduat faizleri yükseldi mi

TCMB'nin politika faizini yüzde 15 seviyesine çıkarmasının ardından, mevduat faizindeki hareketlenme de devam etti.

Dünya'nın aktardığı habere göre, bankaların 10 bin TL mevduata verdiği ve en çok tercih edilen 32 günlük vadede mevduat faizi yüzde 15'e ulaştı. TL üzerinden kullandırılan ticari kredi faizi de geçen hafta itibariyle yüzde 17 sınırına dayandı.

Türk Lirası'nda son iki haftadır yaşanan değer kazancı süreci bu hafta başında tepki alımlarıyla duraksamış olsa da gerekli hamleler yapıldığında ve enflasyon beklentilerinde düzelme gözlendiğinde TL mevduata yönelimin olabileceği konusunda analistler...