18 / 05 / 2024

mevduat. TMSF

mevduat. TMSF

Bundan böyle sadece gerçek kişiler değil şirket ve işletmelerin ticari mevduatları da devlet güvencesinde olacak.

TMSF'den Bursa’da 2 milyar 450 milyon TL'lik dev arsa satışı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bursa Osmangazi ilçesinde yer alan 3 arsayı 2 milyar 450 milyon Türk Lirası bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Haziran 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

TMSF Markantalya'yı yeniden satışa çıkardı! 72 milyon 500 bin TL'ye!

Hedefevim'in lüks otomobillerini satışa çıkaran Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) şimdi de Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 72 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF Hedefevim'e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. Şirkete ait dokuz otomobilin arasında Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, BMW ve Audi marka araçlar bulunuyor...

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta (TMSF), daha önce de geçtiğimiz kasım ayında ihaleye çıkardığı Zümrüt Tekstil’i yeniden satışa çıkardığını duyurdu.

Bankada parası olanlara garanti sürprizi! Sigortaya tabi mevduat tutarı 400 bin lira oldu! Son dakika!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından, sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarı resmen yükseltildi. İşte sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarı ile ilgili tüm ayrıntılar...

TMSF dev şirketi elinden çıkarıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 111 milyon 450 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

TMSF, İnelsan Mühendislik İnşaat'a ait arsayı 19 milyon 750 bin TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu.

TMSF'den kapatılan 'evim şirketleri' için 698 milyon lira! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kapatılan evim şirketlerinin tasfiye komisyonlarına 698 milyon Türk Lirası aktarıldı. İşte detaylar...

TMSF elindeki iki şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardığını duyurdu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Isystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 47 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

mevduat. TMSF Haberi

mevduat. TMSF

Esnaf ve KOBİ'lerin bankalarda bulanan ticari mevduatlarının 200 bin liralık kısmına devlet güvencesi getirildi. Mayıs ayında yasalaşan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeyle birlikte 300 milyar lira civarında ticari mevduat sigorta kapsamına alınmış olacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile ticari mevduatlara da devlet garantisi geldi. Esnaf ve KOB'lerin 200 bin liraya kadar olan mevduatları TMSF tarafından güvence altına alınıyor. Sigortaya tabi olacak mevduat ve TMSF'nin tahsil edeceği primlere ilişkin değişikliği ön gören yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu yılbaşında limiti yükseltilen ve halen 200 bin TL olan garanti kapsamında şimdiye kadar gerçek kişilerin mevduatları bankaların iflas etmesi ve mevduat sahiplerinin panikle hareket ederek mevduatlarını bir anda çekmeye başlayarak piyasalarda panik havası yayması ihtimaline karşı devlet güvencesiyle korunuyordu. Yapılan değişiklikle şirket...