30 / 04 / 2024

Mezzaluna yemekleri

Mezzaluna yemekleri

17 yıl öncesinden Nişantaşı’yla özdeşleşmiş lokantalardan biriydi Mezzaluna. Şimdi yeni konseptiyle yuvasına dönen mekanı belli ki semt sakinleri cidden özlemiş...

Tefal Powelix Activflow Pro 1000 W Blender Seti ne kadar, özellikleri ne? 26 Mart 2023 fiyat listesi...

Tefal Powelix Activflow Pro Blender Seti ile mutfakta işler çok daha hızlı ve keyifli ilerler. En iddialı yemekleri hazırlarken en büyük yardımcınız olur. Peki, Powelix Activflow Pro 1000 W Blender Seti en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Beko Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Boyutu küçük olduğu için kendisine mutfaklarda genelde tezgah üstüne yer bulan mini fırın sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde çeşit çeşit yiyeceğin her yerini eşit şekilde pişirir.6 fonksiyon özelliği ile et,tavuk,börek,sebze yemekleri pişirilir.

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Yemek yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Yeni mutfak yardımcınız ile tanışın! 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yemek yapmaya yetişemiyorum bana bir yardımcı lazım diyenler için Tefal, 8  kişiye yetecek kapasiteye sahip, çeşitli yemekleri minumum yağ ile hazırlayan ısı ayarlı fritöz ürününe mutfaklarınızda yer açın. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve fiyat listesi.

Gaz kesme emniyetine sahip Simfer Set Üstü Ocak artık daha güvenli! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşitli yemekleri hazırlamak için gereken teknolojik yeniliğe sahip Simfer set üstü ocaklar göz alıcı tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor.Gaz kesme emniyeti ve 4 bölmede, 4 farklı yemeği yapmaya elverişli ocak, Simfer'de sizleri bekliyor.

Luxell Lx-3675 Usta Börekçi Fırın 999 TL! Özellikleri neler? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Dikdörtgen şeklindeki mini fırın, yemekleri kontrollü pişirme imkanı sağlar.

Mutfaklarınızda bu fırına yer açın! İndirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Yemekleri kaliteli teknoloji harikası fırınlarda yapmak her kadının hakkı. Simfer midi fırınlarında size özel indirimler.

Zahmetsiz ve pratik yemek pişirmek isteyenler için fritözler indirimle sizleri bekliyor! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Herkesin sevdiği yağlı yemekleri az miktarda fakat üstün performansla kızartan sıcak hava fritözü indirimle sizlerin hizmetinde.

Karaca Air Pro Cook Air Fryer çok özel kampanyayla ön satışa çıktı! İşte 22 Eylül 2022 Karaca kampanyalı fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook ile mangal tadında etler, tavuklar ve balıklar pişirmek ya da sulu ev yemekleri moduna alarak dolmadan etli tencere yemeğine kadar leziz yemekler yapmak mümkün. Şimdi Karaca Air Pro Cook ön satışa özel fırsatlarla karşınızda. İşte 22 Eylül 2022 Karaca fiyat listesi

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaat çalışanlarından eylem!

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler şantiyede çıkan yemekleri ve kötü çalışma koşullarını protesto etti. İşçilerin eylemi sonucu yemeklerde iyileştirme yapıldı. 

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

Gülben Ergen Levent’te mekan açtı!

Gülben Ergen, Levent’teki Kanyon AVM’nin arkasında bir mekân açtı. Mekanının adını ‘Dadı’nın Mutfağı’ koyan Ergen, ''Dadı, aslında paket servis üzerine kurulu. Ama yemekleri yerinde tadıp Gülben Ergen’le selfie çektirmek isterseniz, minicik bir salonu da var''dedi.

Mezzaluna yemekleri Haberi

Mezzaluna yemekleri



Nasıl mı anladım? Açıldığı ‘an’ itibarıyla açık kısmında oturanların bolluğundan! Geçen gün arkadaşımla öğle yemeği için gittik. Buradaki mekanı, üç yıl aramışlar ama belli ki Mezzalunalar zincirinin en havalı konsepti olmuş ‘ristorante’... Keyifli ve şık. Hızlı bir öğle yemeğinden ziyade, uzun sohbetlerle renklenecek bir yemek için daha uygun. Mönü de Nişantaşılı müşteriler için kelimenin tam manasıyla ‘seçkin’ tutulmuş. Ne de olsa hep yeniyi takip eden, fikrini beyandan çekinmeyen, talepkâr, sevdi mi tam seven bir müşteri grubu bu... Her zamanki Mezzaluna klasiklerinin yıldızı burada da parlak. Dostlar özellikle peynir tabağını denememi söylüyor. Kendi yaptıkları mozzarella ve ricotta peynirlerini; reçel ve balla sunuyorlar. Reçelleri önerdikleri peynirlerle yiyoruz, damağım şenleniyor.


Başka İtalyan peynirlerinin de sunulduğu bu tabak, şarapla bir akşam yemeği de olabilirmiş....