04 / 05 / 2024

MHD Saleh Alhammami

MHD Saleh Alhammami

Al Hammami Kardeşler Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, MHD Saleh Alhammami tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'Da Fatih, Balat Mahallesi'nde kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed A.N. Al Jumaılı, Saleh Al-Rıfaı ve Yaareb Jabbar Y Yousuf ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Beyotcom Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyotcom Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adıl Saleh A. Alwan ve Mohammad Al Jamous ortaklığında kuruldu.

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrah Saleh A. Suhaıl tarafından kuruldu.

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile MHD Saıd Chıkhanı ve Mohammed Ghadesh ortaklığında kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Sulaıman Alhennawı ve Muhammed Alakkad tarafından kuruldu.

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 bin TL sermaye bedeli İle Ahmed Kamıl  ve Mhd Basel Şikaki tarafından kuruldu.

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ebrahım Naser Alfudhala tarafından kuruldu.

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Latina Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Latina Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  400  bin TL sermaye bedeli  Mhd Ammar Darkhabanı Mohammad Asaad ve  Yaseen DarkhabanI tarafından kuruldu.

MHD Saleh Alhammami Haberi

MHD Saleh Alhammami

Al Hammami Kardeşler Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, MHD Saleh Alhammami tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'Da kuruldu.


Al Hammami Kardeşler Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  -Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon...