15 / 05 / 2024

MHP Genel Merkez binası

MHP Genel Merkez binası

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Genel Merkez binasına Çankaya Belediyesi tarafından iskan verildi

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Devlet Bahçeli'den emeklilere büyük zam müjdesi: Enflasyonun üzerinde zam verilmeli

Emekli maaş zamları gündemde konuşulmaya devam ediyor. Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaş zamanına ilişkin açıklama yaptı. İşte Bahçeli'den kritik emekli maaş zammı çıkışı...

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

Banu Evleri'nde yüzde 40 peşinat, 60 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu ile İmece Tasarruf A.Ş. arasında iş birliği protokolü 16 mart 2023 tarihinde İmece Genel Merkez Binasında gerçekleşti.

Asgari ücrette büyük müjde ay bitmeden geldi! Asgari ücrette son dakika toplantısı! Bu açıklama duyanı heyecanlandırdı!

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayını beklerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Atalay arasında AK Parti Genel Merkez’de sürpriz bir toplantı gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Devlet Bahçeli'den son dakika emekli ve memur zammı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği zam oranlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir." dedi.

Binance genel merkez kurmak için çalışmalara başladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, genel merkez kurmak için çalışmalara başladı. Binance genel merkez açarak sanal şirket statüsünden kurtulacak. 

Evergrande Group'un genel merkez binasının satışı iptal!

Evergrande Group'un Hong Kong'daki tarihi genel merkez binasını satın alacak olan devlete ait Yuexiu Property şirketi, anlaşmayı bozdu.

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

AK Parti Genel Merkezi’ne ek bina yapılıyor!

2023 seçimleri için üyelerini yenileyen AK Parti, Ankara ilimizde bulunan Genel Merkez yerleşkesini de büyütüyor. AK Parti, yeni ek bina için inşaata başladı.

MHP Genel Merkez binası Haberi

MHP Genel Merkez binası

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bülent Tanık, iskan işlemlerinin tamamlanmasının ardından belediyeyi ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak'ı makamında ağırladı. Balgat Ceyhun Atıf Kansu Caddesi'ndeki genel merkez binası için ilk olarak 2001 yılında belediyenin kapısını çaldıklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak, "Bu iskanı vermek sizlere nasipmiş, göstermiş olduğunuz ilgi ve yakınlık için teşekkür ederiz" dedi.

Açıklamada Tanık'ın, "Türkiye Noterler Birliği, Türkiye Barolar Birliği gibi kurumların imar kurallarına uygun, yeni ve kolaylaştırıcı binalarını kullanabilmelerine yönelik hızlandırıcı yaklaşımımızı uzun zamandır kullanılmakta
olan, özel mimariye sahip MHP Genel Merkezi binasına da göstererek bu binanın da iskan ruhsatını vermiş bulunuyoruz" değerlendirmesine de yer...