08 / 05 / 2024

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

İzmir Aliağa'daki hazine arazilerinde yer alan izinsiz yapılar mecliste!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde hazineye ait bazı arazilerin üzerindeki izinsiz yapılara ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Tunç Soyer: Deprem master planı için destek vermeye hazırız!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi depreme hazır ama İzmir değil’ açıklamasıyla ilgili yapılan eleştirileri cevapladı. MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ise TBMM'de deprem konusunda açıklamalarda yaptı.

Hasan Kalyoncu: İzmir’de fay hattı üzerindeki yerleşim yerleri taşınmalı!

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, TBMM Genel Kurulu’nda deprem master planları hakkında konuşma yaptı.

Yüksek konut fiyatları için araştırma önergesi!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun hazırladığı ve 20 MHP'li Milletvekilininin de imzasına sahip Meclis Araştırma Önergesi, TBMM Başkanılığı'na sunuldu. Önergede, yüksek konut fiyatları için araştırma yapılması istendi.

Hobi bahçeleri mevzuatının düzenlenmesi talebi TBMM'de!

Hobi bahçesi oluşturulmasının bir mevzuatla düzenlenmesi talebi meclis gündemine taşındı. MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

İstanbul-İzmir Otoyolu TBMM'de konu oldu!

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İstanbul-İzmir Otoyolu'na ilişkin soru önergesi hazırladı. Büyükataman sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin taşınması meclis gündeminde!

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Haberi

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu


MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu.


Tanrıkulu önergesinde "Çiğli ve Karşıyaka Devlet Hastaneleri'nin vermiş olduğu sağlık hizmetleri durdurulmuş (kapatılmış), burada verilen hizmetler için vatandaşlarımız kilometrelerce daha uzak olan ve toplu taşıma aracı ile 2 vasıta değiştirilmesi gereken Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne yönlendirilmiştir.


Ancak masa üzerinde verilen bu keyfi kararlar neticesinde; gerek Çiğli'de, gerekse Karşıyaka'da yaşayan ve özellikle yaşlı ve ağır hastalar için sağlık hizmetlerine ulaşım hakkı daha da zorlaştırılmıştır. Nüfusu yaklaşıl 350 bini aşan Karşıyaka'da özellikle acil alanında halen hizmet veren bir kamu kuruluşu bulunmamaktadır." diyerek 6 soru sordu.


Tanrıkulu'nun soruları


1. Anılan devlet hastanelerinin kapatılması kararı hangi kriterlere göre verilmiştir? Bu kararlarda hasta hakları...