08 / 05 / 2024

mhp tokat belediye başkan adayı Hüseyin Erkan

mhp tokat belediye başkan adayı Hüseyin Erkan

MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat kimdir? Hüseyin Erkan İkikat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat'ın biyografisi...

O kentteki yapıların yüzde 70'i acil dönüştürülmeli: Deprem için çok kritik bir şehir!

Tokat'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan depremler halkı paniğe sürükledi ve evlerde hasar meydana geldi. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat'ın fay hatları için kritik bir noktada olduğunu belirtti ve acil olarak kentsel dönüşümü işaret etti. İşte Bulut'un o açıklaması...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Belediye bu ilçede 8 gayrimenkul satıyor!

Erbaa Belediye Başkanlığı, Tokat Erbaa'da yer alan sekiz adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkuller Erbaa Kurtuluş'ta yer alıyor. 

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Belediye 3 taksitle konut alanı imarlı iki arsa satacak!

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos tarihinde yapılacak.

Belediye imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 6 Temmuz'da!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye iki taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Tokat'ta satılık 59 iş yeri!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan 59 iş yerini satışa çıkardı. İhale 14 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Tokat Turhal'da 14 milyon TL'ye satılık 34 iş yeri!

Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat'ta yer alan 34 adet iş yerini 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Tokat Turhal'da bisiklet yolu uzunluğu 32 kilometreye çıkacak!

Tokat'a bağlı Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ilçede bisiklet yolu uzunluğunun 32 kilometreye çıkacağını dile getirdi. 

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

mhp tokat belediye başkan adayı Hüseyin Erkan Haberi

mhp tokat belediye başkan adayı Hüseyin Erkan

Hüseyin Erkan İkikat kimdir?

MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat'ın biyografisini şu şekilde anlatıyor:


5 Ocak 1970 tarihinde Tokat’ta doğdum. İlkokulu Gazi Osman Paşa İlkokulunda, ortaokulu Atatürk Ortaokulunda ve liseyi Gazi Osman Paşa Lisesinde bitirdim.


Üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra memleketim Tokat’ta Harita Mühendisi olarak iş hayatına atıldım. 


İyi derecede İngilizce bilmekteyim. 2007 ile 2010 yılları arasında 


Tokat İnşaat Müteahhitleri ve İşverenler Sendikası Başkanlığını görevini yürüttüm. 


1994 yılında evlendim. Ece ve Cemre’nin babasıyım.


NEDEN ADAYIM?


Sevgili hemşerim,


Doğduğum, büyüdüğüm ve ekmeğini yediğim memleketimin 


10 yıldır çözümsüz kalmış bütün problemlerine çare olmak; 


Tokat’ın daha gelişmiş, daha sosyal, daha yaşanabilir ve daha üretken bir kent haline gelmesi için canla başla çalışmak;Tokat’a ve Tokatlıya  hizmet etmek gayesiyle Milliyetçi Hareket Partisi’nden Tokat Belediye Başkan Adayı...