16 / 05 / 2024

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat iletişim

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat iletişim

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf Elsırhı ve Mohammed Alsarhı Najah ortaklığında kuruldu. 

Dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımı nasıl olmalı? Gayrimenkul uzmanı 8 maddede açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, yatırımcıların merak ettiği dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımını 8 maddede açıkladı.

Gayrimenkul sahipleri seçimden önce nakite dönmek için fiyatları düşürdü! Şimdi alım fırsatı var mı?

Hem konut alacaklar hem de diğer gayrimenkul çeşitlerine yatırım yapacaklar, şu an gayrimenkul yatırımının mantıklı olup olmadığını araştırıyor. İşte piyasadaki son durum...

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Akyüz ve Ömer Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Akva Immovables Kıngdom Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Akva Immovables Kıngdom Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Hüseyin Şenel tarafından kuruldu.

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Abdulrahman Elhoş, Halil Aboud, Haşim Halil ve Vail Elhoş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul satışının altın anahtarı müşteri deneyimi!

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Gayrimenkul satışının anahtarı müşteri deneyimi oldu!

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Belediye arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satacak! 

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde yer alan gayrimenkulü arsa satışı karşılığı hasıtlat paylaşımı yöntemiyle satacak. İşte detaylar...

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Yasin Güney ve Adlane Bled ortaklığında kuruldu.

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Cüneydi tarafından kuruldu.

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Altıntaş tarafından kuruldu.

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat iletişim

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf Elsırhı ve Mohammed Alsarhı Najah ortaklığında kuruldu. 

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1992.Sok.Vetro...