07 / 05 / 2024

millet bahçeleri açıldı mı

millet bahçeleri açıldı mı

İstanbul'un millet bahçeleri açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, vatandaşların hayat standartlarını yükselmek için yatay mimariye uygun şehirler inşa edileceğini söyledi.

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul depremi için ayrılan bütçe millet bahçelerinin gerisinde kaldı!

TOKİ’nin İstanbul’un üç farklı ilçesinde inşa ettireceği millet bahçeleri için ayrılan toplam kaynak, deprem güçlendirme çalışmaları için ayrılan 800 bin TL’yi geçti ve 96,8 milyon TL oldu.

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açıldı!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

millet bahçeleri açıldı mı Haberi

millet bahçeleri açıldı mı

İstanbul'un millet bahçeleri açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dev projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların hayat standartlarını yükselmek için yatırımlara imza attıklarını kaydeden Bakan Kurum, ''Yatay mimariye uygun şehirler inşa edeceğiz'' diye konuştu.

Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı: ''Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 16 yıldan milli savunmadan ekonomiye, kültürden turizme kadar tüm alanlarda yaşanan gelişmeleri çevre ve şehircilikte zirveye çıkartmakta kararlıyız.

Vatandaşlarımızın hayat standardını yükselten, kimlikli, medeniyet anlayışımıza, yatay mimariye uygun şehirler inşa edeceğiz. Fatih Sultan Mehmet'ten 565 yıl sonra onun emanetini Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeniden inşa ediyoruz.''

Gecekonduların yerine yüksek katlı binaya izin yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dikey mimari değil, yatay mimari...