23 / 07 / 2024

Milli emlak ağaçlandırma tebliği 2013

Milli emlak ağaçlandırma tebliği 2013

Hazine arazilerinin ağaçlandırılması ile ilgili yasal mevzuat kapsamında 17 Eylül 2013 tarihinde 28768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 358 sıra nolu Milli emlak ağaçlandırma tebliği esasları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde hem Temmuz hem de Ağustos fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Niğde ve Sinop'ta yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan peş peşe Temmuz fırsatı! Hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirimli arsa ve araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aksaray, Düzce ve Balıkesir'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce ve Balıkesir'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 111 bin 365 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan ucuz arsa tapusu! Milli Emlak 12 bin TL'ye arsa satışa çıkarıyor...

Haziran ayında Milli Emlak, arsa satışlarında büyük bir yükseliş yaşanırken 900'den fazla satış ilanını resmi internet sitesinde yayımladığı kaydedildi. Buna göre, 12 bin TL'lik fiyat ile satışa sunulan arsalar, yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Düzce'de yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 30 bin, 33 bin ve 38 bin TL'ye arazi satacak! Mayıs 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Amasya, Denizli ve Erzincan'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 30 bin, 33 bin ve 38 bin TL olarak açıklandı.

Çinli emlak geliştirici Fantasia, borç yeniden yapılandırma koşullarını güncelledi! 

Çinli emlak geliştirici Fantasiya borç yeniden yapılandırma şartlarını güncelledi ve detayları tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan peş peşe hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Düzce'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Milli Emlak'tan son dakika taksitle arsa satışı! İki ildeki imarlı 5 arsa satışa çıktı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli ve Niğde'de yer alan 5 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar için taksit imkanı sağlanıyor. 

4 ildeki 26 adet arsa ve arazi satışa çıkıyor! Milli Emlak arsa satışı açıklandı! 

Bodrum, Burdur, Safranbolu ve Marmaris'te yer alan toplam 26 adet arsa ve arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışı tek tek açıklandı. Peki arsa ve arazilerin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İki şehirdeki 40 arsa ve arazi satılıyor: Milli emlak satış ve arsa satışları tek tek açıklandı! Tarihlere dikkat!

Bitlis Milli Emlak ve Van Milli Emlak, 40 adet arsa ve araziyi satışa sundu. Peki iki şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milli emlak ağaçlandırma tebliği 2013 Haberi

Milli emlak ağaçlandırma tebliği 2013

Milli emlak ağaçlandırma tebliği!

Hazine arazilerinin ağaçlandırılması ile ilgili yasal mevzuat kapsamında 17 Eylül 2013 tarihinde 28768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ kapsamında Hazine taşınmazları üzerinde özel ağaçlandırma, özel imar-ihya, özel erozyon kontrolü ve özel orman fidanlığı yapılmak amacıyla ön izin verilmesine ve kiralama yapılmasına ilişkin işlemler yer alıyor.


MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ

(SIRA NO: 358)

BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Amaç

MADDE 1 – (1) Bu Genel Tebliğin amacı; 23/8/2012 tarihli ve 28390 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Ağaçlandırma Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Hazine taşınmazları üzerinde özel ağaçlandırma, özel imar-ihya, özel erozyon kontrolü ve özel orman fidanlığı yapılmak amacıyla ön izin verilmesine ve kiralama yapılmasına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.


Kapsam

MADDE 2 – (1) Bu Genel Tebliğ; Hazine taşınmazları üzerinde özel ağaçlandırma, özel imar-ihya,...