11 / 05 / 2024

Milli Emlak Müdürü İrfan D

Milli Emlak Müdürü İrfan D

Aydın'daki 'imar yolsuzluğu' soruşturması kapsamında aranan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D, İzmir Adnan Menderes Havalimanında yakalandı.

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

1935'te Milli Emlak Müdürlüğü'nden 13 bin 977 TL'ye satılık han!

1935 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mercan Ağa Mahallesi'nin Çakmacılar yokuşunda yer alan Yusufyan Hanı 13 bin 977 liraya satılmış.

Milli Emlak, o ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa satıyor! 

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesinde yer alan arsa KDV'den ve emlak vergisinden muaf olarak satılıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak'tan Isparta'da konut imarlı arsa!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Balıkesir Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Bostancı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 2 seneye varan taksit fırsatıyla satıyor. Peki Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Milli Emlak o ildeki 24 adet konutu yüzde 10 indirim ve 120 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! 

Sivas Milli Emlak Müdürlüğü, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kayserikapı Mahallesi'nde yer alan 24 adet konutu yüzde 10 indirim ve 120 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! Bu tarihi kaçırmayın...

Milli Emlak, o ildeki 9 konutu 24 taksitle satıyor! 2+1, 3+1 ev arayanlara müjde! 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere 9 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşe ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 52 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırşehir Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan 52 adet Hazine taşınmazını 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar ve fiyatlar...

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Milli Emlak Müdürü İrfan D Haberi

Milli Emlak Müdürü İrfan D

Aydın ve çevre illerde hazineye ait denize yakın kıymetli araziler üzerinde usulsüz işlemlerin yapıldığına dair soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D, İzmir Adnan Menderes Havalimanında gözaltına alındı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yurt dışından geldiği öğrenilen zanlı, ifade işlemleri için Aydın'a götürüldü. Şüpheli İrfan D, geçen yıl Didim Milli Emlak Müdürlüğü görevinden alınıp başka bir birime atanmıştı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Milli Emlak Müdürlüğünde görevli kamu personeli, mahalle muhtarları ve harita mühendisleri aracılığıyla usulsüz işlemlerin yapıldığına dair, Didim Kaymakamlığı, Didim Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığına çeşitli ihbarlar ulaşması sonucu soruşturma başlatıldı ve düzenlenen ilk operasyonda 49 şüpheliye işlem yapıldı. Bu şüphelilerden aralarında ikisi eski muhtar 8'i "nitelikli dolandırıcılık"...