18 / 05 / 2024

milli otomobil parası

milli otomobil parası

Türkiye’nin yerli otomobil üretimi için ilk etapta ödediği 40 milyon dolar, batık durumdaki Çinli NEVS’a can suyu oldu. Şirket eylül ayında yayınladığı basın bülteni ile tüm borcunu ödediğini ve alacakları ile bir sıkıntısının kalmadığını açıkladı.

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Farklı modeller için pek çok kampanya sunulurken, bu ay MG4 satın alanlar ise 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek.

Temmuz İOKBS burs parası ne zaman yatacak, bursluluk sınavları ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) kapsamında sınavda başarılı puan alan öğrencilere burs veriyor. Peki, İOKBS burs parası ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Otomotiv sektöründe yeni fırsatçılık: 'sıra parası'

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlara bayiler araç yok algısıyla 50 bin TL ya da 100 bin TL'lik sıra parası istiyor. İşte detaylar...

Cebinde bu kadar parası olana resmen arazi müjdesi! Milli Emlak sadece 2 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Cebinde bu kadar parası olana resmen arazi müjdesi... Milli Emlak sadece 2 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...

İOKBS bursluluk ücreti ne kadar, kaç TL oldu? MEB İOKBS bursluluk parasını hesaplara ne zaman yatıracak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları başladı. Peki, İOKBS bursluluk ücreti ne kadar, kaç TL oldu? MEB İOKBS bursluluk parasını hesaplara ne zaman yatıracak? İşte detaylar...

Hangi bankalar TOGG kredisi verecek? 36 ay vade ve yüzde 0,99 faizle geri ödeme tablosu!

TOGG T10X için kredi verecek bankalar belli oldu. Kamu bankalarınca yurttaşlara 36 vade ve 0,99 faizle kredi olanağı sağlanacak ve yerli ve milli otomobil TOGG'a ulaşım kolay hale gelecek. Yurttaşlar ayrıntıları araştırmaya başladı. TOGG kredisinde geri ödeme tablosu da belli oldu.

Yerli ve milli otomobil TOGG'un T10X modelinin kataloğu yayımlandı! 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Yerli otomotiv girişimi Togg, C-SUV T10X'in 953 bin TL'den başlayacağını açıkladı. T10X için ön siparişler, 16-27 Mart tarihleri ​​arasında Trumore dijital platformu ve Togg'un web sitesi üzerinden alınacak ve 2023 yılı boyunca çekilişle belirlenen kullanıcılara satılacak.

Sıfır otomobil almak isteyenler isyanda! Sıfırı bayide bulunmayan otomobiller galeride fahiş fiyatla satılıyor!

Türkiye’de otomobil fiyatlarının artmasına rağmen, parası olan da araç alamıyor. Yeni bir otomobil almak isteyenler fiyatların her gün yükselmesinden şikayet ederken, kimileri de parası olduğu halde araç bulamıyor. Gelen bilgilere göre ise marttan önce hemen hiç bir bayide sıfır araç bulmak imkansız

Dünya şokta! Taliban kendi yerli ve milli süper lüks spor otomobilini üretti!

Afganistan’da yaşananlar bir kez daha dünyayı şok etti ancak bu kez savaş, şiddet ya da kadınlara eğitimin yasaklanmasıyla değil, Bundan yaklaşık 2 yıl önce Afganistan yönetimini ele geçiren Taliban, kendi yerli ve milli" otomobili Mada 9'u tanıttı. İşte o otomobil!..

Yerli otomobil Togg’un Avrupa’da satışa çıkacağı tarih belli oldu!

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobil modeli Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, şirketin Avrupa pazarına açılacağı tarihi duyurdu. İşte Togg'un uluslararası arenada yollara çıkacağı o tarih... 

TOGG ne kadar yakacak? İşte yerli otomobilin yakıt maliyeti...

Milli otomobil Togg'un 7 bölgede kurulacak olan 20 deneyim merkezinin ilki İstanbul'da açıldı. Vatandaşlar deneyim merkezinde Togg'u yakından görüp, merak edilen dijital özelliklerini inceleyebilecek. Ayrıca Togg'un diğer marka araçlara göre seyahat maliyeti de ortaya çıktı.

TOGG'un fiyatı hakkında Erdoğan'dan flaş açıklama!

Türkiye'yi yerli ve milli otomobil TOGG'un heyecanı sarmışken, milli arabamızın fiyatı da merak konusuydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOGG'un fiyatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

milli otomobil parası Haberi

milli otomobil parası

1937 yılında İsveç Hava Kuvvetleri’ne uçak üretmek için kurulan Saab, uçak motoru üretmekteki başarısını daha sonra İsveç halkı için zor kış şartlarına dayanıklı, küçük ama sağlam ve ekonomik bir otomobil üretmek için kullandı.  Kısa sürede sağladığı başarı ile otomobilde dünya markası olan Saab, 1980’li yılların sonlarına doğru, sürekli artan maliyetler, zorlu yerel ve uluslararası rekabet koşulları ve yönetim hataları yüzünden otomobil bölümünde kısmi zarar etmeye başladı. Sonuç olarak Saab, otomobil işinden çıkıp asıl işine yani uçak ve uçak motoru üretmeye odaklanmaya karar verdi. Bu yüzden Saab firması, uçak üretim, jet motorları ve otomobil üretim şirketi olmak üzere 3’e bölündü. Saab markası bugün halen kurulduğu günden beri jet motorları üreten bir şirket.


NEDEN GM’E SATILDI

Saab, 1989 yılında sadece otomobil şirketini, (markanın...